IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 01.01.2009 08:18

:'DD En ookkaan ainut hörhö, joka tykkää tosta "matka maailman ympäri 80 päivässä" alkutunnarista. ;D Se on oikeesti tarttuva.

--> http://www.youtube.com/watch?v=T3j-otIWgpw&feature=related tää hajotti pelkästään jo huonon laadun takia. ::) Nyt tekee mieli laulaa~~ tahtoo karaokee! (osaiski laulaa)

En muuten tiiä, osaanko laulaa. :'D Mut ei mua kyl pahemmin kiinnosta äänittää omaa laulamistani, tai mennä Idolsiin koko kansan narriks. Laulaminen on silti kivaa.

ho, lollasin kans tälle salkkariversiolle. ;D http://www.youtube.com/watch?v=IULecye_2bk&feature=related

Ai nii, mun piti mennä nukkuun. ;D

disney leffojen kunniaks: http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/22736/2178216.jpg Mun yks suosikki sarjisblogittajista. 8)

PS. Sori, en ikinä osaa vähentää noi vamoi hymiöit. Kun on hauskaa, niin on hauskaa. ::)

"::)" -hymiö meinaa sitte rolleyessiä (silmien pyörittelyä.) Harvinaisen selkeetä.

PS. Nauttikaa jälleen erittäin randomista kuvasta. IHAN ITE TEIN! :'DD Oikeesti: sit kun oon nukkunu muutaman tunnin, ihan varmasti facepalmailen näille mun retardi merkinnöille... Niin käy aina, mut en silti haluu poistaa näitä - muuten päiväkirja menettäis merkityksensä.

... Kukaan ei varmaan ees tiiä, mitä noi jotkut sanat tarkottaa... Sori, puhun nörttikieltä. :< Eiku ei... En tiiä koneista niin paljon, että olisin nörtti.

Ok, nyt oon hiljaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.