IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

muutos parempaan <3Perjantai 01.05.2009 05:53

Mulle tuli heti edellisen merkinnän jälkeen jännä juttu mieleen - mä oon muuttunu. :3

En enää jännitä juurikaan sosiaalisia tilanteita, kestän katseet, kun hillun cossiasuissa keskellä kaupunkia (itseasiassa on kiva nähdä ihmisten reaktiot, jotka on yleensä positiivisia), pystyn juttelemaan randomeille coneissa ja saan suuni auki tarvittaessa. Siis ainakin paremmin, kuin aikasemmin - mikään yltiö 'hyökkäävä' en siis oo. ::) Mussa on yhä sitä tiettyä varovaisuutta, mutta oon mä silti vähän avautunu ulospäin.

Mua ei jännittäny yhtään se FF-fightiin meneminen, eikä liki tyhjällä discolattialla tanssiminen yhen kaa, eikä mua jännitä ryhmäcossikisaan osallistuminen. :3 Se kuka väittää, ettei anime/manga/japani yms. harrastuksesta oo hyötyä niin saa tulla mun kaa jutteleen tarkemmin.

Mua on aina ittessäni inhottanu se tietty ujous/varovaisuus, mutta kun mä pääsen porukkaan, jonka tunnen tai jolla on samat intressit, muutun sosiaalisemmaksi ja vähän äänekkäämmäksi. 8) Oon kyl kieltämättä yleensä tarkkailijan roolissa, mutta kun mä jotain sanon, sen myös sanon. Tulen muistamaan Bakaconia kaikella lämmöllä. <3 Vaikka menin sinne yksin, selvisin voittajana.

yay for me! \o/ (saa kai sitä vähä tuulettaa)

PS. ah, ihanaa itsensätutkiskelua tuli taas vaihteeks. ::)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.