IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

VLauantai 06.11.2010 19:46

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. Se, että läheisille tapahtuu jotain pahaa... Pidän itteeni suht vahvana siten, että kestän kaikenmaailman kolhut, mutta jos muille tapahtuu jotain... hrr. ><

2. Pimeä. ... joo, alan vainoharhailemaan liikaa pimeässä. :'D Paitsi sitten, kun oon liian väsyny miettimään, uni tulee suhteellisen helposti.

3. Hämähäkit... jotkut ötökät, varsinkin sellaset "pitkäjalkaiset hyttyset" Olkoot olemassa, kunhan eivät vaan tuu iholle. ><

4. Elokuvissa inhoon sellasta "pöö, minulla on creepy naama ja lennän kameraa päin ihan yhtäkkiä" -efektiä. (ei oo jääny mitään traumoja säikäytysvideoista, ehei~) Muutenkin psykologinen kauhu iskee enemmän, kuin splatter-meininki, joka vaan lähinnä ällöttää - Siks en oo luultavasti saanu Saweista mitään traumoja.

5. ... eli mulle riittää jo se, että joku vaan on paikallaan ja hymyilee creepysti - Mulle tulee sellanen kuva, että toisella ei oo kaikki inkkarit kanootissa, joten se voi tehdä ihan mitä vain. Q__Q Sama juttu, jos toisella on viattoman näkönen naama, mutta veitsi kädessä = hrr!

6. Yksin liikkuminen pimeällä. Mulla on aina pakko vilkuilla olan yli ja olla muutenkin aina valppaana. ("alituinen valppaus!") Kun vainoharha iskee, niin se iskee.

//

Melkeen pähkinänkuoressa vois sanoa, että oma mielikuvitus on mun pahin vihollinen. :'D Tietäisittepä, miten paineissa olin, kun piti pyöriä sahan alueella tunnin välein vartioimassa... yöllä! Yksin, pimeässä, creepyssä paikassa.... Lovely.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.