IRC-Galleria

_-Unigue-_

_-Unigue-_

Rikun oma prinsessa

LÄÄKÄRIPALSTAKeskiviikko 26.09.2007 06:21

LÄÄKÄRIPALSTA
Tohtori Pimpero vasta visaisemppiinki kysymyksii.
Kysymys:

"Doc, help me! Mulla on pari tosi kipeetä ongelmaa. Yx niistä on mun olemattomat rinnat. Mä oon ihan lauta! Arvaa onx kivaa lähtee uimaan, kun kaikki näkee ettei mulla oo rintoja nimekskään! Oonko mä jotenki epäkehittynyt?
Olen 8-vuotias."

Vastaus:
Orot nyy viäl ainaki vuare verra rintojes kans, mut jos sää oles lauta viäl kahrenkymmene vuare pääst, nii hanki itelles silikonirinna.
Kysymys:

"APUA! Olen 14-vuotias poika. Eilen leikin pippelilläni ja se tuntui mukavalta. Mutta yhtäkkiä kun tuntu tosi hyvältä, vuosi siitä jotain valkoista. Mitä se oli? Oliko se verta?"

Vastaus:
Älä hualehri. Ei se ollu verta. Se ol iha normaali valkovuatto jota ilmene kaike ikäisil naisil.
Kysymys:

"Tsau doc! Jelpi vähän meitä kun meillä on pieni ongelma. Mä oon seurustellu tyttöystäväni kanssa jo kahdeksan tuntia ja me haluttais rakastella. Lääkäri ei kuitenkaan suostunut antaa meille e-pillereitä! Kondomia ei voida käyttää, kun se lipsuu mun pippeliltä pois. Miten me voidaan rakastella, ettei tulis raskautta."

Vastaus:
Ota kortonki ja pue se sun jalkoje välis oleva vehkes pääl. Sit solmi se varrest vaik maalarinteipil kii ittesäs tai lait tiukka kumminauha vehkem pääl nii eiköhä se kortonki siin pysy. Kaikke hyvä teil jatkos!
Kysymys:

"Yo doc! Mä oon vittu tosi kova jätkä ja aattelin nussia vittu yhtä muijaa tänä iltana vittu. Mut vittu sitte yks mun kamu kerto vittu että muistathan käyttää kortsua. No tästä vittu tuleekin kysymys: Mikä vittu on kortsu?"

Vastaus:
Kortsu eli kortonki eli kondomi o väline, jol ehkästä sukupuolitaurit, et muija koton ei tietäsis mittää vieraiskäymisist. Kortsui saa lähimmäst Alkost. Vai saik siält nee pillerit..? Hmm. No en ol iha varma. Se o kyl varma et tualt Alkost löytty jotta hyäryllist jos sää mene sänkky flikan kans.
Kysymys:

"Rakas Tohtori! Pussasin mun parhaan kaverini koiraa eilen. Voikohan mulla olla nyt joku sukupuolitauti?"

Vastaus:
Hyvin pal mahrollist. Hakeuru välittömäst lääkäril!
LÄHET LISSÄ KYSYMYKSI TOHTORIL, MAILIOSOTE O:
tohtori@pimpero.net

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.