IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

6 omituista tapaaniMaanantai 06.02.2006 14:36

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kun menen nukkumaan, mun pitää hypätä sängylle ja olla 10 sekuntia peiton alla, jotta kaikki möröt lähtee mun huoneesta. Lisäksi mun käsien pitää olla peiton alla, koska muuten The ring:stä tuttu Samara tulee mun sängyn alta ja koskettaa mun kättä.

2. Kun mä ajan autoa, niin mun pitää kuunnella musiikkia tosi kovaa ja samalla mä laulan. Jos joudun pysähtymää esim. liikenevaloihin nii laitan musiikin pois, että mä huomaisin/ kuulisin jos auto sammuu.

3. Aina kun mä luen kokeisiin niin mun pitää rapsuttaa päätä koko ajan ja sit kirjojen sivuille tulee sellasta kuivaa päänahkaa...

4. Jos mä kerron jotain juttua niin saatan lopettaa sen sanaan JA, vaikka mulla ei olisi siihen juttuun mitää lisättävää.

5. Jos kadulla tulee vastaan joku likasen näkönen tyyppi niin mä pidätän hengitystä niin kauan kunnes se menee ohi.

6. Mä menen joka aamu junalla kouluun ja ku meen istumaan ikkunan viereen niin laitan verhot pois siitä mun edestä eli laitan ne sivuun, ettei verhot koskis muhun, ku ne on niin likasia aina.


Ja haastan tähän:_niiina_
rannni
dryappleshead
o_0
[-weelaaa-]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.