IRC-Galleria

_AnnaManna_

_AnnaManna_

Anna -- annA

TyhmääTiistai 11.03.2008 22:41

Telkkari ei toimi.. tai siis boxi ei pelitä, näkyy vaan voice ja dina :( Ja tänään olis tullu perhesiteiden viimenen jakso ja todistettavasti syyllinen. YHYY. Welholle koittanu soittaa tuhat kertaa, eikä pääse ees jonoon.

Ada on taas kipee, ripulissa tällä kertaa. Tässä on nyt sairasteltu kahen kuukauden aikana niiin paljon, ettei enää jaksas. Toi kakkatauti on siitä kiva, kun joka paikassa haisee kakka ja joka paikassa on kakkaa :) Pyykkiä kerääntyy sellanen vuori. Onneks huomenna pääsee kouluun lepäämään kotihommista muutamaks tunniks ku mutsi tulee Adaa siksi aikaa vahtimaan.

Mä tein varmaan äsken mogan, taisin ylihinnotella itseni mahdolliselle työnantajalle. Salee ei haluukaan mua niille kesäks töihin. Ajattelin sitä s-postia laittaessa, et syteen tai saveen ja nyt alkoki kaduttaa :D ois pitäny pikkasen hintaa pudottaa, mut nyt en kehtaa enää uutta viestiä laittaa, et en mä sittenkään ihan noin paljoo tartte :D No, ei se oikeesti edes ooo paljoa, mut en tiedä saako harjottelija sen verran pyytää..

Nyt kun telkkaria ei voi kattoa, eikä kukaan ole mesessä, vois tehä kouluhommia mut ei oo kirjallisuutta. Tietenkään. Eikä tule ennenkuin sakot on maksettu. Eikä makseta ennenku tulee rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.