IRC-Galleria

Inhokki listaPerjantai 28.11.2008 19:45

Eli tee lista asioista, jotka vituttaa ja ahdistaa tai muuten vain kyrpii sinua. Persooniin kohdistuvat loukkaukset on plussaa! Listaa vähintään viisi (5) asiaa. Järjestys vapaa. Eli ei tarvitse olla inhokkijärjestys.

1. Yksi suurimmista inhokeistani on ihmiset, jotka fanittavat Idols ohjelmasta tulleita henkilöitä joilla ei ole mitään omaa. Jotkut jopa kiertävät heidän mukanaan ympäri Suomea (ulkomaille eivät idolit pääse) keikkoilla katsomassa samat "hitit", jotka joku muu, kuin kyseinen idoli, on tehnyt. Idols on formaattina fiksu ohjelma, se tuo maikkarin pussiin paljon rahaa, koska ihmiset äänestävät paljon. Mutta eniten rahaa tekevät kuitenkin levy-yhtiöt jotka tekevät tuoreiden idolien kanssa levyt, jotka valitettavasti myyvät todella paljon.

2. Pysytellään Idols aiheessa. Olen todennut useiden ihmisten fanittavan koko Idols ohjelman ajan jotain tiettyä henkilöä oikein todenteolla. Kotisohvalla hikoillaan jännityksestä oman suosikin puolesta. Kuin vihdoin oma suosikki voittaa, on helppo hymyillä. Mutta kuinkapas kauan tätä hymyä kestää, tasan seuraavaan päivään asti kun suuntaa kouluun taikka töihin. Siellä alkaa välittömästi koko Idols lauman pystyyn haukkuminen johon jokainen kotisohvan mammanpoika osallistuu voimakkain haukuin.

3. Egoilijat. Kundit joilla on suunnattoman iso ego. Jonkinlainen ego on hyvä löytyä jokaiselta, mutta yli ei kannata sitäkään vetää. Egoilijan suusta voi kuulla tämänlaisia lauseita "kyl mä ton oisin osannu tehä jos mua vaan ois kiinnostanu", "meijän jengi otti just kultaa, ei varmaa ois ilma mua voitettu ku olin iha tules, niinku ain" tai "tuol on toi muija, katotaa ni se o vartin pääst mun, jos ei oo niin sit se sil varmaan on päässä vikaa".

4. Huumorintajuttomuus. Itse en ainakaan henkilökohtaisesti meinaa tulla huumorintajuttomien ihmisten kanssa ollenkaan toimeen, koska itse tykkään heittää huulta jatkuvasti. Ei pysty olemaan ollenkaan rennosti, kuin pitää esittää toista mitän on, koska pitää vitsit jättää pois.

5. Jouluhössötys alkaa pian. Ei mulla mitään joulua vastaan ole, ei ollenkaan. Mutta se saa ihmiset aivan sekaisin, ja ihmeellinen hössötys alkaa. Jouluvalotkin on pitäny monilla aikoja sitte ripustaa ikkunaan ja pahin on vasta edessä. Maanantaina alkaa joulukuu ja ihmiset alkavat availla joulukalenterien luukkuja ja jipottamaan joulua. Turha sitä joulua on niin odottaa. Jouluruokaa ja lahjoja on luvassa, mutta ei sen enempää.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.