IRC-Galleria

_Cirre_

_Cirre_

Laita viestiä jos uskallat. 🤭

LoLMaanantai 04.10.2010 20:53

Ei enää auta uni väsymykseen. Kuolen jos nukun koska hän tulee sinne. Miksi juuri nyt?Olen ollut kauan helpottunu kun hän ei ole tullut mutta nyt on taas se tunne pelottavin. En tiedä kenelle kertoisin koska kaikki ovat hänen apurinsa. En pysty kävellä kunolla koska hän ottaa voiman minulta, että kuolen pysyvästi.

Miks tulet nyt kun olen onnellinen? Miks yrität tappaa mut? Pelottaa, voiko joku pelastaa mut?

Muistan kuinka tappelin sua vastaan vaikka olin kuolemaisillaan. Itkin koska kipu oli minun heikkouteni. Luulin pääseväni susta eroon lopullisesti mutta tulit takas pysyvästi. Yritin kaikkeni että häipyisit mutta en voinut kuin hyvästellä kaikkia.

Miks tulet nyt kun olen onnellinen? Miks yrität tappaa mut? Pelottaa, voiko joku pelastaa mut?

Otit mut tost vaan ja kaikki itkivät kun en voinut enää pakoilla. Yritin parhaani mutta kaikki olivat vihollisiani. Kaikki paitsi oikeet ystävät. Vaikka en ole enää paikal niin haluun sanoo kiitos.

Kiitos et jaksoitte kannustaa mua jatkamaan. Kiitos hyvistä ajoista mitä vietettiin koska sydämeni rakasti yrittää. Olitte mulle ku oma perhe vaikka oltiin erilaisii. Tuun ikuisesti muistamaan mitä oltiin mietitty. Mun viimeiset sanat ehdin sanoo ennen kun hän tuli ja otti minut. Aloin muistelemaan että kaikki tämä ei ollut pelkkää unta, koska se tapahtu todellisuudessa. Olitte mulle rakkaitta mutta aikani koitti ja haiduin ilmaan tost vaan. Nyt en ole enää minä vaan olen pelkkä Orison. Orison otti paikkani kun lähdin hyvästä seurasta pois.

Tapoit minut nyt toivottavasti olet onnellinen puolestani. En pelkää enää koska nyt on pelkkää vihaa. Nyt kukaan ei voi pelastaa mua koska sieluni on kuolemaisillaan.

Mitä vois nyt sanoo täs tilantees? Ei oikein mitään koska kaikki parhaat on taivaas. Orison tappo mut,nauro iloisesti ja jatkaa nukkumista.En voi sanoo enää kun kiitos ja hyvästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.