IRC-Galleria

:DDDDMaanantai 17.09.2007 16:47

Tänään jätin avaimeni autoon.
Käsite "avaimet" sisältää siis kaikki avaimeni mitä ikinä tarvitsen.

Tultiin koulusta kaverin kanssa mun luo kahville, ja heitin hänet sitten juna-asemalle, tulin takaisin tuohon pihaan autollani, sammutin radion, sammutin auton, avasin turvavyön, avasin oven, astuin ulos ja läimäsin oven lukkoon. Sitten tajusin, että tässä on nyt jotain outoa, mulla ei ole mitään kädessä...?
Seisoin siis autoni vieressä kotipihassani, katson autoon ja näen kuinka avainnippu killuu virtalukossa. Tunnelmat sillä hetkellä: :DDD Olen mä loistava.

Siinä sitten seisoin ja mietin että mitäs helvettiä tässä tekis? Soitin huoltomiehelle, joka soitti talonmiehelle, joka tuli vartin päästä päästämään minut sisälle tänne kotiin. Tästä lystistä pulitin 5 euroa, vaikka mielestäni sen pitäisi olla ilmaista että ovet avataan!!
Seuraavaksi otin puhelun 60km päässä asuvalle äidilleni, että "tulet muuten tänään käymään", äiti tietysti ihmetteli että miksi..? minä siihen että "tarviin auton avaimet". Auton vara-avaimet siis porukoiden luona. Selitin tilanteen, äitillä ihmeellistä kyllä pysyi pokka, ehdotti sitten, että voithan sinä käydä pyörällä koulussa, kun sulla kuitenkin ne kämpän vara-avaimet on siellä. Johon minä iloisesti "juu, hyvä idea noin niinkuin muuten, mutta kun ne pyörän avaimet killuu myös siellä auton virtalukossa".... tästä seurasi pitkä hiljaisuus ja lopulta syvä huokaus, jollaiseen vain tyttärestään aina ylpeä äiti kykenee.
Äiti ei kuitenkaan tänään ehdi käymään, joten saan avaimet joskus huomenna illalla. Olen siis evakossa täällä, olisi aika hyvä tekosyy jättää menemättä kouluun (kuka nyt bussilla tai kävellen menisi), mutta valitettavasti on kavereita, jotka hakee kouluun ja tuo takaisin..

Vieläkin vaan naurattaa, oon tätä tilannetta odottanut siitä lähtien, kun ostin kyseisen auton tämän vuoden alussa. Entisessä autossa kun kuskin oven sai lukkoon vai avaimella, ja tässä autossa se on vaan nappi alas ja ovi kiinni.
Päätin tuossa, että ostan pitkän avainketjun, joka on aina kiinni housuissa!!

Juu, mutta eipä tässä muuta, vituttaa ja naurattaa, eli kaikkihan on hyvin? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.