IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Syyskuun kolmas torstaiTorstai 16.09.2021 23:58

16.9.2021. Tänään on syyskuun kolmas torstai. Kävin tänään isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Kävin myös omalla lisälenkillä mehtimäellä. Katsoin tänään yökylässä Maria Veitola - ohjelmaa ja se on minun lempiohjelmaHuomenna ajattelin mennä lenkille hyvissä ajoin. Käydään aamupäivällä katsomassa se kanttarellipaikka, josta isäni löyti kanttarelleja 100 vuotta sitten ja tutkimme myös, että onko niitä sieniä siellä enää. Voi olla että joku on ottanut ne sienet jo sieltä. Onnittelin vielä tämän päivän syntymäpäiväsankareita ennen tämän blogin kirjoittamista, koska en halua jättää sitä hommaa viime tippaan. Ajattelin poistaa ne kalkit wc-pöntöstä sitruunahapolla ja teen sitä varten liuoksen joku päivä. Jonkun mielestä tuo homma voi olla inhokkityö. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Pyrin nukkumaan 7-8 tunnin unet ja joskus nukun jopa 8-9 tunnin yöunet. Nukun melkein joka päivä päiväunet, jotta olen pirteä päivisin. Menen heti yöpuulle heti kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Herään joka arkiaamu kello 9:45 katsomaan uutta päivää. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Minun aamuni ei lähde käyntiin ilman teetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaverisi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin.
15.9.2021. Tänään on syyskuun kolmas keskiviikko ja syyskuun puoliväli. Maksoin oman asunnon vuokran tänään isäni tilille ja teen sen aina joka kuukauden puolessavälissä. Seuraavan kerran vuokranmaksu on lokakuun puolessavälissä. Kävin tänään omalla lenkillä mehtimäellä ja kävin samalla reissulla hakemassa loput ostokset lähikaupasta. Käyn kaupassa silloin kun minulta puuttuu joku ruoka-aine ja käyn siellä silloin tällöin. Tänään kävin ruokaostoksilla kaupassa ostamassa eväitä itselleni. Huomenna käyn isäni kanssa lenkillä, jos isäni jaksaa lähteä kanssani ulkoilemaan. Tänään hänellä oli väsynyt olo. Minulla on kaikki hyvin tällä hetkellä. Huomenna ajattelin poistaa kalkit wc-pöntöstä ja teen sitä varten liuoksen vedestä ja sitruunahaposta, jos jaksan. Puhuin mummoni kanssa tänään puhelimessa ja hänellä ei ole ketään juttukaveria, jolle puhua, niin sit hän usein soittaa minulle. Hänellä on tiistaisin kerhopäivä. Käyn tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja saanut onniteltua tämän päivän syntymäpäiväsankareita Facebookissa. Kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa joka ilta. Tänään vierailin 10474 profiilissa täällä irc-galleriassa ja joku päivä saan tuon maailmanmatkaaja-natsan. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Minun aamuni ei lähde käyntiin ilman teetä. Minun mielestäni tee on parempi kuin kahvi, koska tee on minusta maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaverisi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina(minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin.

Syyskuun toinen tiistaiTiistai 14.09.2021 23:58

14.9.2021. Tänään on syyskuun toinen tiistai. En enää liiku ulkona pimeän aikaan ja yöllä, koska silloin on puukon kanssa heiluneita ihmisiä liikkeellä. Siksi olen varovainen ulkona liikkuessani. Nykyään lenkkeilen valoisan aikaan. Tänään kävin isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Soitin tänään kummitädilleni, koska hänellä oli syntymäpäivät tänään. Luen kirjoja ja ajattelin lueskella yökirjaa samalla kun menen nukkumaan. Menin tänään lenkille ennen neljää, jos illalla sataa vettä. Tänään oli sateinen ja kostea ilma. Tälle viikolle on luvattu aika kylmää ja lämpötilalukematkin ovat tavanomaisen viileitä. Opiskelin tänään kieliä Duolingon avulla. Syksyisin käyn sienessä ja käyn ulkoilemassa. Ihastelen myös puiden punaisen värisiä lehtiä samalla kun käyn kävely-ja juoksulenkillä. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankaria Facebookissa. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Tänä aamuna join 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Minun aamuni ei lähde käyntiin ilman teetä. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni maullisesti hyvää ja on vatsalle parempi vaihtoehto kuin kahvi. Tein tänään kyselyn ja kysyin siinä, että syöttekö sieniä. Käykää ihmeessä vastaamassa kyselyyn/kyselyihin. Tänään olen vieraillut täällä irc-galleriassa 10362 profiilissa. Joku päivä saan tuon maailmanmatkaaja-natsan. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa/voi tutustua ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon suuresti, että luette blogiani/blogejani ajatuksen kanssa täällä irc-galleriassa ja laitatte herttaa blogeihin/blogeihini.
13.9.2021. Tänään on syyskuun toinen maanantai. Kävin tänään lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Lähdin kello 16:50 aikaan ulkoilemaan/lenkille ja tulin kotiin suihkuun ja kahvin juontiin kello 17:30, jotta ehdin tänään toiselle saksan tunnille kello 18:30-20:00. Tänään teimme harjoituksia kirjan mukaan. Oli ihan mukava ja hyvä tunti. Huomenna ajattelin mennä hyvissä ajoin ulkoilemaan ja sään mukaan. Pitää olla varovainen, kun liikun ulkona pimeällä niiden puukkohullujen varalta. Varon niitä puukolla heiluneita tyyppejä, koska ne voivat olla todella vaarallisia ja hulluja tyyppejä. Ajattelin huomenna poistaa kalkit wc-pöntöstä sitruunahapolla ja teen huomenna liuoksen sitä varten. Joidenkin mielestä se on inhottava työ. Saksan tunnit ovat aina maanantaisin paitsi syyslomalla. Olen katsonut joskus saksankielisiä ohjelmia, jotta opin puhumaan saksaa sujuvasti. Matkustin joskus aikoinaan Saksaan ja olen myös käynyt siellä reissussa siskojeni kanssa. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankaria Facebookissa. Metsästän joitakin natsoja täällä irc-galleriassa. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku en aamuvirkku. Pyrin menemään ajoissa nukkumaan. Tänä aamuna join 2 kuppia teetä ja saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Minun aamuni ei lähde käyntiin ilman teetä. Tee on minun mielestäni parempi vaihtoehto kuin kahvi, koska tee on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa /voi tutustua ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Toivon ja arvostan suuresti, että laitatte herttaa blogeihini täällä irc-galleriassa.

Syyskuun toinen sunnuntaiSunnuntai 12.09.2021 23:56

12.9.2021. Tänään on syyskuun toinen sunnuntai. Tänään kävin äitini ja vanhimman siskoni kanssa sienimetsässä Lykynlammella. Oli aika hyvä saalis. Sain putsattua eiliset kantarellit, jotka keräsin Joensuun englanninkielisen leikkikoulun läheltä Linnunniemestä. Hyvä saalis tuli sieltäkin. Syksyllä tykkään sienestää ja kävellä luonnossa. Kävin tänään hakemassa postista adlibriksen kirjalähetyksen. Tilasin kirjan nimeltä "yötarinoita". Luen sen kirjan tänään samalla kun menen nukkumaan. Huomenna ajattelin mennä ulkoilemaan hyvissä ajoin ja sään mukaan. Huomenna menen saksan tunnille kello 18:30 - 20:00. Tunti on aina maanantaisin paitsi syyslomalla. Tulevaksi viikoksi on luvattu kylmää säätä ja huomenna sataa vettä. Katsoin sääennusteen, että tulevalle viikolle on luvattu alle 10 asteen lämpötiloja ja kylmiä öitä. Näyttää siltä, että syksy on tullut. Huomenna tiskaan astioita ja teen ruoaksi kanttarellirisottoa tai kanttarellikastiketta. Syön sieniä ja kantarellit ovat terveellisiä ja hyviä ruokasieniä. Ajattelin tulevalla viikolla mennä vielä sieneen, jos säät sallivat. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle kun olen tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankaria Facebookissa. Kirjoitan blogia täällä joka ilta. Tänä aamuna join 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen nykyään vähentänyt kahvin juontia 2 kuppiin ja se on minun mielestäni hyvä määrä. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska tee on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa/voi tutustua ihan kaverina(minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Toivon suuresti, että luette blogini/blogiani täällä irc-galleriassa ja laitatte herttaa blogiini /blogeihini. Minä olen todella kiitollinen, jos laitatte sydäntä blogiteksteihini.

Syyskuun toinen lauantaiLauantai 11.09.2021 23:59

11.9.2021. Tänään on syyskuun toinen lauantai. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäivät. Tänään kävin isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Itse kävin vielä lisälenkillä ja katsoin että onko metsässä yhtään sieniä. Kävin keräämässä muutaman kantarellin tänään vaahteramäen metsästä läheltä englanninkielisen leikkikoulua Joensuusta. Huomenna ajattelin tehdä ruoaksi kantarellirisottoa. Kävin tänään myös kaupassa ostamassa eväitä itselleni ja huomisia ruoanlaittoaineita. Huomenna ajattelin hakea postista sen Adlibriksen kirjalähetyksen nimeltä "yötarinoita". Huomenna ajattelin mennä hyvissä ajoin lenkille ja menen kävely-ja juoksulenkille sään mukaan. Huomenna ajattelin poistaa kalkit wc-pöntöstä, jos jaksan. Tänään menen hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Katsoin tänään Masterchef Australiaa ja tanhupallon omaa ohjelmaa. Tanhupallo on minun mielestäni hyvä hahmo ja olen niin Tanhupallofani. Ensi lauantaina katson uudelleen Tanhupallon omaa ohjelmaa. Menen heti nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankaria Facebookissa. Kirjoitan blogia joka ilta täällä irc-galleriassa. Tänä aamuna join 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni maullisesti parempaa kuin kahvi ja se on vatsalle hyvä vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa/voi tutustua ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Toivon suuresti, että luette blogini täällä irc-galleriassa ja laitatte herttaa blogiini.

Syyskuun toinen perjantaiPerjantai 10.09.2021 23:58

10.9.2021. Tänään on syyskuun toinen perjantai. Ihanaa kun viikonloppu alkoi. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni. Käyn huomenna tai ylihuomenna hakemassa postista sen adlibriksen kirjalähetyksen nimeltä "yötarinoita". Kävin tänään isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla ja kävin sen jälkeen omalla lisälenkillä mehtimäellä. Kävin katsomassa, että oliko mehtimäen metsässä sieniä. Käyn joku päivä täällä Joensuussa sienessä. Syksyllä tykkään sienestää ja kävellä luonnossa. Huomenna ajattelin poistaa kalkit wc-pöntöstä sitruunahapolla. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin lenkillä ja menen kävely-ja juoksulenkille sään mukaan. Huomenna tai ylihuomenna käyn ruokakaupassa ostamassa ruoanlaittoaineita seuraavaan ruokaan. Silloin käyn kaupassa, kun minulta puuttuu joku ruoka-aines. Käyn tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Pyrin nukkumaan 7-8 tunnin unet, joskus jopa 8-9 tunnin yöunet. Nukun melkein joka päivä päiväunet, jotta tunnen itseni pirteäksi. Menen heti nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen vähentynyt kahvin juontia 2 kuppiin. Minun aamuni ei lähde käyntiin ilman teetä. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Tein tänään sokeritonta kaura-omenapaistosta. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa tutustua ihan kaverina(minä en pure)ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon suuresti, että luette blogini/blogiani täällä irc-galleriassa ja laitatte herttaa blogiini/blogeihini.

Syyskuun toinen torstaiTorstai 09.09.2021 23:58

9.9.2021. Tänään on syyskuun toinen torstai. Ihanaa kun ollaan lähellä viikonloppua ja huomenna alkaa viikonloppu. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiviä. Kävin tänään lenkillä isäni kanssa ja kävin vielä oman lisälenkin. Lenkkien jälkeen kävin suihkussa. Lenkkeily virkistää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Kävin lenkin aikana omenapuusta ottamassa omenoita syötäväksi. Koirapuiston lähellä Joensuussa on omenapuu, josta saa syödä omenoita ja ne on syysomenoita. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin lenkillä. Ajattelin tehdä kaura-omenapaistosta huomenna, jos jaksan ja ajattelin ottaa kalkit pois wc-pöntöstä sitruunahapolla. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti nukkumaan heti kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankaria Facebookissa. Aamulla join 2 kuppia teetä ja päivällä 2 kuppia kahvia. Kävin kaupasta ostamassa eväitä itselleni. En käy joka päivä kaupassa, vaan silloin tällöin. . Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa tutustua ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon suuresti, että luette blogini täällä irc-galleriassa ja laitatte herttaa blogiin. Käykää myös vierailemassa sivuillani. Olen todella kiitollinen, kun käytte katsomassa kuviani. Laitan silloin tällöin kuvia tänne irc-galleriaan ja instagramiin sekä myös Facebookiin

Syyskuun toinen keskiviikkoKeskiviikko 08.09.2021 23:59

8.9.2021. Tänään on syyskuun toinen keskiviikko. Tänään kävin isäni kanssa lenkillä. Kävin myös viemässä äidille etikkaa kärpäsansan takia ja isälle vein adlibris-pahvin keräilyjuttujen takia. Huomenna ajattelin käydä lenkillä hyvissä ajoin. Tänään en jaksanut käydä kaupassa, koska oli paljon hommia tänään. Ajattelin huomenna käydä ruokakaupassa ostamassa eväitä itselleni. Silloin käyn kaupassa, kun minulta puuttuu joku ruoka-aine. Huomasin, että kello 8 maissa illalla on hyvin pimeää ulkona ja siksi käyn aikanaan kävelylenkillä. Käytän askelmittaria kävelylenkeillä, jolla seurailen unta ja monta askelta on tullut päivän aikana. Käytän sitä nukkuessa ja pyrin nukkumaan 7-8 tuntia yössä. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen yöpuulle heti kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Onnittelin tämän päivän syntymäpäiväsankarin Facebookissa. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran kahvia. Olen tänään katsonut telkkaria. Katsoin mm elämä lapselle - konsertin, Masterchef Australiaa ja Tiedä ja voita ohjelmaa, jossa tänään etsittiin ihmiskasvoja kahvinpapujen joukosta. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on parempaa kuin kahvi, koska tee on maullisesti parempaa ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa tutustua ihan kaverina(minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja ja kuvia. Arvostan ja toivon suuresti että luette blogini täällä irc-galleriassa ja laitatte herttaa blogeihin

Syyskuun ensimmäinen tiistaiTiistai 07.09.2021 23:50

7.9.2021. Tänään on syyskuun ensimmäinen tiistai. Tänään oli aika mukava ja kiva päivä. Kävin tänään lenkillä ja lenkkeily virkistää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Tänään tiskasin ja tein tänään lounaaksi perunoita, leivitettyjä kanapihvejä ja lisukkeeksi vihanneksia. Ajattelin huomenna käydä kaupassa ostamassa eväitä itselleni ja käydä hyvissä ajoin lenkillä. Kävin vanhemmilla katsomassa, että onko siellä kaikki kunnossa. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen nukkumaan heti kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja saanut onniteltua syntymäpäiväsankareita Facebookissa. Nukun yleensä 7-8 tunnin yöunet ja nukun melkein joka päivä päiväunet, jotta tunnen itseni pirteäksi. Harvoin herään yöllä vessaan. Juon joka päivä vettä. Vesi on hyväksi elimistölle. Aamulla join 2 kuppia teetä ja päivällä 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on hyvä vaihtoehto, koska se on maullisesti hyvää ja vatsalle parempi vaihtoehto kuin kahvi. Kahvista minulla menee välillä vatsa sekaisin. Kohta menen yöpuulle. Olen välillä ollut nuorimman siskoni kanssa huonoissa väleissä, koska hän huutaa minulle ja komentaa minua yhtenään, koska olen todella herkkä ja en tykkää huudosta ja komentelusta. Huomenna ajattelin ottaa kalkit pois wc-pöntöstä sitruunahapolla ja ajattelin myös leipoa kaura-omenapaistosta, jos jaksan. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Minuun saa tutustua ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon suuresti, että luette blogini täällä Irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihin.