IRC-Galleria

_Johna_

_Johna_

Jokaisesta meistä jää pieni jälki....

[Ei aihetta]Lauantai 24.05.2008 22:31

Peehana nyt on kyl mennynnä koko v-loppu ihan pipariks... Tänäänki ois pitäny tehä tuhat hommaa mut jotenki teki sit mieli vetäytyy peiton alle ja kattoon leffaa.. Ja sit piti tietty itkee puol päivää traagiselle lopulle :( Perhanan rakkaus.. Ihan sama mis kuljet niin huomaat onnellisia pareja kulkemassa käsikädessä, taasku ite huomaat olevas yksin, ilman sitä toista osapuolta... Tosin mun kädessä saattaa olla muutama hihna, joitten päässä nakottaa pari koiraa. Paitti emmä kotona huomaa niinkään olevani yksin, johtuu varmaan elukoista :) Hyvä ku yks päivä puhuin työkaverille just tosta et musta ei tunnu et oon yksin vaik oon yksin.. Ja se sano et pitäsköhän sen vähä huolestua tosta? Hitsi ku alko itteeki naurattaa ;)

Kai mut on tuomittu vanhaks piiaks, lämmintä kättä tulee yleensä ku mainitseekaa koirista, perskeles.. Mut niinhän se on ain et ku jotain hyvää niin sit kyl varmasti tulee huonojaki asioita.. Yks kaveri sanoki täs joku aikasit aika hyvin et helpompi luopuu miehestä eläimen takia ku luopua eläimestä yhden miehen vuoksi...

En tiiä kai mä oon sit liian rupsahtanukki tai jotain, huvittavaahan se on jälkeenpäin ku oli varattu ja nuori niin seuraa ois saanu, mut nyt ei sit millää. Ois vaan niin mukava käpertyy jonku viekkuu, no täytyy viel toivoo et ritari viel joskus saapuu.... Ratsulla ei oo väliä, kuhan tosiaan joskus tulis :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.