IRC-Galleria

_Johna_

_Johna_

Jokaisesta meistä jää pieni jälki....

[Ei aihetta]Maanantai 16.06.2008 00:14

Huh huh, onpas ollu taas päivä tai pikemminki v-loppu :D Eilen rapattii isän kaa koko päivä autoo, hirveenä pikku Puntuksessa vikaa vaikka hellän naisen käsissä ollu ;D Ja oli rankat testitki, kyl sai punto kyytiä.. Meitsi oli kyl niin remppa-reiskan näkönenki, varmaa jotku xxl-haalarit pääl ja nii resut & likasetki et tunnelmaa pääsi kyl jo niissä :) No nyt pitäis kuitenki viat olla korjattu, huomennapa se selviää tippuuko sitä leimaa, parempi ois :))!!!

Tää aamu alko kyl niin loistavasti, ettei kyl paremmin vois päivääsä alottaa... Olin tosiaan porukoilla yötä ja lähin aamulla käyttää koiria siinä pihalla, ihan irrallaa.. Helmi ja eki oli taas ku paita & peppu ja rymysivät jossaki ihanassa ojassa :D Tosi kauniita cockruja...

No Funi kyl veti pohjat, tytöllä riistavietti sen ku voimistuu ja se todella on todellinen jäärä ku saa vainut, se ei kyl varmasti kuule eikä nää sit enää!!! Hiton töyhtöhyypät, kiroan ne alimpaa helv#####n... Ku Funi ne näki ni lähti vaan juoksee perässä ja ne linnut lensi vaan kauemmas niitylle ja kiusasivat sitä koko ajan, laskeutuivat maahan et Funi vaan innostu ku ylösajavakoira on, ja meikä koittaa epätoivosesti vasta tuuleen huutaa. Se juoksi aivan niityn päähän, mehtän rajalle, ja ne jotka tietää missä porukoitten talo on, NIIN SINNE TOSIAAN ON MATKAA!!! Mukava juosta aamukasteisessa heinikossa koiran perässä joka vaan juoksee kauemmas ja kauemmas... Muutama kirosanaki lenteli, tai ei muutama, noituin ku lohilappalainen :D Varmaan naapuritki kuuli =)) Siinä sitä koiraa sit metästelin 1 ½ tuntii ja ku lopulta tuli tykö nii piti raahata pannasta melkee kilsa kotia, mahtavassa kunnossa selkäki :)) No onneks loppu päivä oli huomattavasti valoisampi.. Mutta jospa se Juhannus ois hiukan vähemmän tapahtuma alttiimpi ;) Ja Funi saa nyt ainaki "arestia", ei vähää aikaa juoksennella Ojanperällä vapaana..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.