IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mikä minussa on vikana??Sunnuntai 22.01.2006 16:11

Joskus on helppoa antaa anteeksi, unohtaa. Mutta vaikka se raivo unohtuisi, se onkin vain kuvitelmaa - se ei katoa. Se vain hautautuu ja kun hän taas tekee jotain, se raivo purkautuu. En suutu helposti, ärsynnyn ehkä mutta en huuda yleensä ihmisille tai pidä mykkäkoulua - en vain ole sellianen. Mutta saan minäkin suuttua, ja minä myös osaan suuttua. En vain haluaisi olla vihainen kavereille - ystävälle.

Miten voi olla niin helppoa suttua jollekulle joka ei ole tehnyt mitään pahaa. Silloin sen vihan pitää vain sisällään ja kiroaa tämän mielessään - vaikka hän ei ole tehnyt muuta kuin elänyt elämäänsä.

Haluaisin ymmärtää paremmin, haluaisin tietää mitä kaikki oikeasti tarkoittaa. Mitä joku tarkoitaa kun hän laittaa hymiön. Onko se vain sääliä vai tarkoittaako se jotain?

Olen joskus aika vainoharhainen, joskus itsetunto on aika maassa. Sitä miettii säälivätkö kaikki sinua ja ovatko he siinä vain koska tungin siihen? Haluaisivatko he minun lähtevän? Ovatko he vain kivoja? Juttelevatko he kaikille? Miksi kukaan ei oikeasti pidä minusta? Mikä minussa on vikana?




MIKÄ MINUSSA ON VIKANA!!!!







Mikä minussa on vikana??




Mikä.... sanokaa jo, en tahdo hukkua. En tahdo tukehtua. Kertokaa mikä minussa on vikana!!











Pyydän, sanokaa jo.......olkaa niin kilttejä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.