IRC-Galleria

<3Torstai 13.09.2007 12:53

synttärit meni aivan ihanasti<3 mike onnitteli mua ja andy<3!!! äää ku olin andyn kaa kuvas niin sit se halas ja onnitteli!! ja ku mä, marika, anna ja jonna tehtiin mun kortti mis luki isol synttäri sankari niin andy kirjoitti siihen sähläri!!! en mä oo sähläri! -sä oot nyt synttäri sähläri.
Andy on joku meedio! ei vaan kaverini hannan sanoin meduusa! X))

hanna: Andy on joku meduusa
hanna: siis meedio.
hanna: joo joo meduusa
hanna: ei se on meedio!! tieksä mikä meedusa on? se on sellanen merenelävä!
hanna: on vai! naurua naurua
hanna: naurua.

oli kiva ku sain jonnan, marikan ja annan sinne raahattua, mut sanni perkele ei tullu ees kouluun.!!!!!!! sattumalta näin siellä millal ja hannan ja lauran<333 hannan kaa oli aikas huisii ku mentiin siihen jonoon toisenkin kerran ja nolotti hirveesti, mut mike sano jotain et ei haittaa tai jotain sellast... niin sen jälkeen mentiin hannan kaa syömään( tyhmää puhua itsestään vaik kysees on joku muu hanna) mäkkäriin ei haluttu mennä, stokas ei ollu mitään sit meinattiin ostaa pitsa puoliks, mut ei... sit mentiin asematunneliin ja siel ei mitään käveltiin siel ja päättettiin mennä koskariin. käveltiin vähän matkaa eteen päin joilloin hanna hoksaa.- eiks meidän sit pitäis kääntyä jos me koskariin mennään? mä: joo vois olla hyvä idea. sitä sit rupee miettiin et miks aina ku näkee hanoin niin sen jälkeen aivot ei toimi halutulla tavalla?
mielenkiintoista.......

perjantaina tanja ja murfu tuli kylään ja ida sano et se tulee ennen tanjaa, mut toisin käviX) tanjan sarjis oli mitä mahtavinX) iidan korttis oli niiskuneitiX))) ja tanja purskautti taas maidot!! tällä kertaa syyllinen olin minäx)) tosin ei murfukaan ihan viaton olluX)) ja kristan mukiin lens vähän ruokaa ja tanjanX)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.