IRC-Galleria

_Marica

_Marica

elää hetkessä.

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 21:24

Oot ihana. Kiitän itseäni ja Jonnaa elämän muuttavasta Lokakuun kolmannesta päivästä. <3
ilman sitä en ois tässä ja nyt näin.

<3Maanantai 25.06.2007 14:51

Paras RMJ matka oli. Kaikkea ihanaa sattus ja tapahtu. Hyviä keikkoja, tajuton määrä kaljaa ja loistavia hetkiä koettu. Kymmenen kuukauden odotus palkittiin vihdoin <3 <-- Kauneinta.
Jani oot mulle aina isoin <3
Kun näätte Vaaleenpunasen ´Love is in the Air´ - valmisteltan (ehkä rumin :D) niin sinne ---> Me ollaan siellä :D

[Ei aihetta]Lauantai 16.06.2007 17:53

Oon allerginen Kukko vai Kana - heinälle. :(
No mut se oli Kilin vika et mein bensa loppu :D
Kiitos Jyri pelastit puolentoistatunnin venaamisen ja ohimenevien ihmisten kiusaamisen jälkeen meijät :)

Ps. Näin Karvisen pihalla new beetlen <3 nam

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 12:36

Näin unta että olin raskaana ja Jani sai slaagin ku se ei ollu sen ja alko hakkaa mun mahaa et saan keskenmenon . Ja raivos et ottakaa se pois. Hyi. Joku unitietäväinen vois kertoo mulle mitä toi meinaa sitte. Nii ja sit olin ihan hiestä märkä ku oon synnytyskammonen ja se lääkäri sano etten saa keisarinleikkausta. Ällö.

12.06.07 10:44 <Iija_> Raskaus merkitsee jotain uuden elämän, toivon ja mahdollisuuksien ennettä, keskenmeno kuvaa taas jotain ihmisessä olevia vastakkaisuuksia käyttäytymistasolla, hänen kyvyttömyyttään sovittaa luonteensa eri puolet yhteen. astrologinen selitys sanoo, että se merkkaa rakkaussuhteen päättymistä. Synnytysunet kertovat yleensä uuden elämänsisällön löytymistä..

^^ Okei eli mitä toi sit tarkottaa. Mun unet on outoij.

Yliherkkyystila.Tiistai 12.06.2007 02:25

Jotenkin tuli niin haikea olo ja ikävä monia asioita kun luki noita vanhoja päiväkirjamerkintöjä. Siellä on naurettu ja itketty. Tossa viimeks ku avauduin, purin sitä että tää on yhtä vuoristorataa tää mun ja yhen systeemi. Mutta nyt tajusin et koko elämähän on samanlaista vuoristrataa. Joskus raha-asiat on hyvin, joskus ollaan tiukilla, Kaverit saattaa suuttua, läheinen menehtyä tai uusi läheinen syntyä. Olisi tylsää elää tasapaksusti tällaista.
Oon viimeaikoina miettiny paljon tulevaisuutta. Omia unelmia, asioita joita olen aina halunnut tehdä. Ymmärsin että mun pitää alkaa tehdä jo joitain asioita, jos haluan niiden menevän kuten oon aina tahtonut.
Joskus olen miettinyt lähteväni kauas jonnekin pois ainakin hetkeksi, mutta toisaalta en tahdokaan. Nyt on ehkä ensikertaa elämässä sellanen hetki kun ei tiedäkään mitä seuraavassa luvussa tapahtuu. Haikeaa ja vaikeaa. Mutta kuitenkin sellainen olo tuolla jossain, että kyllä tää täst. ehkä kasvan ihmisenä.

"Kun on päässyt toiseen lukuun, eikä tarina jatkunutkaan, voi silloin vain noi tyhjät sivut itse kirjoittaa" (Rendez-Vous - Toinen luku)

Kiva v-loppuSunnuntai 10.06.2007 23:14

Paljon aurinkoa, <3:ntä, pilkettä silmäkulmassa, kaljaa ja kavereita <3

[Ei aihetta]Torstai 07.06.2007 13:23

Odotan RMJ:tä. Odotan työpäivän päättymistä. Odotan auton korjautumista. Odotan viikonlopun lomia. Odotan ensi kesän Szigetiä. Odotan palkkapäivää. Odotan asiaa, jota on venattu yli 9kk. Odotan että Sonja tuo mulle pyörän avaimen. Odotan, että Erkka soittaa auton varaosasta. Odotan hurjaa neljän päivän kesälomaa eli toisin sanoen Ruisrockia. Odotan myös sellaisia iltoja kun eilen. Odotan että tukka kasvaa rastapituudeksi asti. Odotan kellon olevan puoli 11, että pääsen töihin. Odotan että keksisin Atelle synttärilahjan. Odotan saavani töitä jostain syyskuusta alkaen. Odotan kenkämyyjän saapumista työpaikalle. Odotan, että HIViin keksitään parantava lääke. Odotan että rusketun. Odotan sitä hetkeä, jolloin joku ihminen saa jalat altani. Odotan sotien loppuvan. Odotan pääseväni New Yorkiin. Odotan saavani joskus lapsia. Odotan että nään Katin. Odotan, että pääsisin käymään Riihikoskella. Odotan peukalokynnen kasvamista. Odotan mustelmien paranemista.

Vihaan odottamista, mutta jos saisin kaiken ton heti, en ottaisi vastaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.06.2007 13:32

Mun Autolla On Pipi :/


Se on sen hämähäkin vika eik vaa Jonna.

Olimme ehkä paniikimmissa silloin.

Nii ja ostin Mekon ja näytän siinä kuulemma mansikalta :D Ja pääkallo bikinit hähää :)