IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 15.06.2007 20:04

hahaa, mä en oo varmaa vielä ikinä angstannu kunnolla, joten tässä tulee:
faija herätti mut aamulla klo 9.00, koska mun piti mennä hakemaa todistusta edellisestä koulustani, jotta voisin mennä sen kanssa sitten ilmottautumaan uuteen kouluun.
Olin ihan vitun ärtyny aamulla, koska vihaan yli kaiken jos joku herättää mut kesken unien. Iskä sai siis pariin otteeseen nyrkistä...
Ihanaa, saavuttiin Kirkonkylälle, ja siellä oli lappu ovessa, missä luki sinne lukioon päässeiden nimet. Mulla se oli tokana vaihtoehtona, ja rukoilin yli kaiken etten joutuis enää sinne kouluun.
Tättädää, toiseks viimesenä nimenä VÄLIMAA, jumalauta että teki mieli repii se paperi vittuun ja kirota koko paska maan alle.
Siitä sitte hakee todistusta ja kanslisti oli iha mehuissaa tuputtamassa mulle luetteloo kirjoista, jotka pitää hankkii.. Mikää muu niistä ei kuulostanu mielenkiintoselta ku enkun kirjat. Vitutti jälleen nii paljo että meinasin huutaa kanslistille päin näköö etten mä haluu enää siihe kouluun. Just ku olin päässy eroon Toivosesta, Haavistosta ja kaikista muista paskoista maikoista mitä siellä on. Lisäks olin jo kavereitten kaa kiertäny kaikki ne koulurakennukset läpi ja jättäny hyvästit kaikelle. Mä en haluu sinne enää oikeesti!
Tittidii, Riihimäelle lukioon ois päässy vähintää 7.5 keskiarvolla, nii eiköhän mulla vaa ollukki keskiarvo 7.45, mikä lisäsi jälleen vitutusta.
Nyt kuitenki aijon nauttia lomasta, ja oloa helpottaa sen verran, että mun luokalle tulee paljon mahtavia tyyppejä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.