IRC-Galleria

joo'oKeskiviikko 18.07.2007 00:33

Nyt on tämän kesän festarit festaroitu, muistot kirjataan nyt mitä on tullu ja rahaa on palanu varmaan yhtä paljon ku koko kesänä on tienannu, ehkä enemmänki.. :)


Mutta loppujen lopuksi ku ajattelee mitä muistoja tululu tältä kesältä:

1. KoЯn: loistava keikka loistavalta pändiltä. "potkitaan nilkkoihin." "mä vihaan oikeudenkäyntiä." ainoa vika jäähallis oli että sai ettiä vessaa vaikka kuinka kauan että pääsis passiiville, ku kaikis vessois oli vaan pisuaareja.

2. Provinssi: kunnon festari meininki, ihan mahtavia pändejä! parhaimpana mielessä Lamb of God! Blacken The Cursed Sun! \o/ ihan loistava viikonloppu ihan loistavassa seurassa!

3. Evikset: talkoolaasena sain ajella mönkijällä roskia ympäri juhla-aluetta, hauskaa työtä ja siitä sai vielä palkkaakin. siis "palkkaa" nimittäin ruokalippuja. LT:n keikka oli jälleen kerran mukava setti.

4. Herikset: näki pitkästä aikaa riparin kaveria. Teppo hauskutti ihan paskoilla jutuilla, mutta ei ollu parempaakaan.. :D

5. Metallica: päästiin stadionille 5 tuntia ennen ovien avaamista ja päästiin aikalailla eteen kun keikka alko. jonotuksen parhaat palat oli megafonin kans kulkeva mies joka vittuili järkkäreille ja soitti titanicciä, samainen tyyppi järjesti semmosen tempauksen että keräs oikeen ison porukan tilaamaan pizzaa jostaki paikallispizzeriasta.. :D Diablo eka lämppäri ja oli paljon parempi ku jälkeinen eli Him. mutta saanpahan sanoa että oon nähny James Hetfieldin, Lars Ulrichin, Kirk Hammettin sekä Robert Trujillon (joka heitti basso soolon).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.