IRC-Galleria

_MuSHu_

_MuSHu_

Mua varten taivaalla on pilvet valmiina.
« VIHA »

> Pystyisitkö haukkumaan jonkun ihmisen pystyyn? - tällä hetkellä kyllä -.-

> Tekeekö koskaan mieli tehdä niin? - Voi kuule, kysy vaan kuinka usein.

> Haluaisitko joskus raivota kaverillesi pää punaisena? - Juuh...

> Vihaatko jotain ihmistä? - En. En osaa.

> Mitkä piirteet ovat vihattavia ihmisessä? - suunnaton itserakkaus. paskan jauhaminen.

> Oletko koskaan suuttunut verisesti jollekin? - voi olen kyllä.

> Onko viha terve tunne? - no kun sen vihan pitää siinä terveessä määrässä, niin sitten kyllä, viha on terve tunne.

> Tekeekö sinun koskaan mieli räyhätä ilman syytä jollekin? - no ei nyt niinkään ilman syytä. Joskus kyl ku on ollu paska olo, niin oon saattanu esim äitille räyhätä ilman syytä, mut aina oon anteeks pyytäny.

« RAKKAUS »

> Mitä rakkaus on? - Sitä, kun tuntee kuuluvansa jonnekin. Sitä, kun jonkun ihmisen kosketus tuntuu niin hyvältä ettei siitä koskaan halua eroon. Rakkaus on epätäydellisyyden kohtaamista ilman syytöksiä.

> Rakastatko itseäsi? - terveessä määrin kyllä.

> Onko tärkeämpää rakastaa itseään vai muita? - Jos osaa rakastaa itseään, osaa rakastaa myös muita. Mutta jos et osaa rakastaa muita, rakastat liikaa itseäsi.

> Kerrotko koskaan kenellekään, että rakastat häntä? - No kyllä vain<3

> Oletko rakastunut? - Hmm... No jos tässä nyt puhutaan vastakkaiseen sukupuoleen rakastumisesta, niin vastaan että ei, en ole rakastunut.

> Onko rakkaus tärkein tunne mitä voi olla? - Ei. Tärkeintä on onnellisuus, koska sitten kun on onnellinen, voi myös rakastaa.

> Keitä ihmisiä rakastat? -Perhettä, ystäviä, sukulaisia <3

> Onko rakkaudessa kaikki keinot sallittuja? - Tää on vähän vaikee kysymys. Vastaan tähän, että ei. Rakkaus ei salli kaikkea. Tiiän kyl et sanotaan "sodassa ja rakkaudessa on kaikki keinot sallittuja", mut tämän päivän maailma saa tuon lauseen kyllä mitätöityä. Ei se rakkauskaan kaikkea kestä, uskokaa tai älkää...

« ONNELLISUUS »

> Mikä tekee sinut onnelliseksi? - Pienet, viattomat, leikkivät lapset, ehdottomasti. Niissä näkyy kaikki se, mitä varten täällä eletään.

> Voisitko olla onnellinen ilman rahaa? - Kyllä pystyisin. Tottakai raha helpottais, mutta ei se suurin tekijä onnellisuudessa ole. Kyllä se kaikki lähtee omasta itsestä.

> Kestätkö epäonnistumista? - No kyllä tähän mennessä on saanu kestää niin paljon epäonnistumisia, että ne alkaa olla jo arkipäivää.

> Tuleeko onnellisuus sisältäpäin? - Kyllä vain. Sitten ku sisältä on hyvä olla, sitten kun tuntee itsensä sisältä päin onnelliseksi, voi olla sitä myös ulospäin.

> Pystytkö olemaan onnellinen toisen puolesta? - No viime aikaiset onnellisuuden tunteet on ollu kyllä puhtaasti onnellisuutta jonkun muun puolesta....<3 eli kyllä.

« USKO »

> Uskotko yliluonnolliseen? - Vaikee kysymys... Uskon siihen, ettei kaikki pääty kuolemaan, mutten usko varsinaisesti mihikään yliluonnolliseen...

> Uskotko että on olemassa joku juuri sinua varten? - Itseasiassa uskon. Ja uskon jopa tietäväni sen henkilön...

> Jos menettäisit kaiken, riittäisikö sinulla uskoa parempaan? - Hmm.. Tää on aika ratkaseva kysymys. Jos siis menettäisin ihan kaiken? Perheen? Ystävät? Hmm... Tuskinpa riittäis, sit ois kyl tätä tyttöä koeteltu tarpeeks tälle elämälle.

> Uskotko parempaan huomiseen? - Pakko kai se on uskoa, ei tässä muuten taida jaksaa..

« TOIVO »

> Toivotko, että eläisit ikuisesti? - No itseasiassa välillä toivon ettei tarvitsis elää ollenkaa -.- eli en.

> Jos toivoo jotain oikein kovaa, voiko sen saavuttaa? - Hmm... uskon Salaisuuteen, joten tavallaan vastaan tähän että kyllä. Mutta se pelkkä toivominen ei riitä, se vaatii PAAAALJON enemmän.

> Oletko koskaan toivonut mitään niin hartaasti, että olet tehnyt sen eteen paljon töitä? - Kyllä vain. Useimmiten vaan se työkin on ollut ajan tuhlausta.

> Toivotko kenellekään koskaan huonoja asioita? - Hmm... No en oikeastaan. Kyllä sitä suutuksissaan saattaa sanoa jotain tyyliin "toivon ettet sä tuu koskaa olee onnellinen." tai " et toivon vittu et kuolet" mut kyllä ne sit aina tulee otettuu takas...

> Millainen tunne toivo käytännössä on? - Se on se "mitä jos...". Se on tunne, joka kannattelee elämää eteenpäin. Jos menettää toivon esim elämän suhteen, menettää kaiken. Se on tunne, kun kaikista suurimmankin surun keskellä osaa hymyillä. Se on yksinkertaisesti se "mitä jos....".

« SURU »

> Onko suru koskaan hyvä asia? - Kyllä on. Jos ei osaa surra, ei osaa myöskään iloita. Se että joutuu suremaan, ei välttämättä ole hyvä juttu, mutta suru itsessään on mun mielestä ihan hyvä juttu olla olemassa.
Eihän siitä mitään tuu, jos surua ei olis... Sit ei ois myöskään katumusta eikä muita suruun liitettäviä tunteita.

> Voiko suruun kuolla? - No en usko että pelkkään suruun voi kuolla. Kyllä siihen liittyy monia muitakin tunteita, esim luovuttaminen, epätoivo, inho, viha... Enkä mä usko et tosiaan suru on se mikä laittaa ihmisiä esim tappamaan itseään. Se voi olla viimeinen niitti päätökseen, mutta ei se kyllä yksinään ihmistä tapa.

> Oletko usein surullinen? - Kyllä. Ja viimeisen, sanotaan kahden vuoden aikana, oon ollu enemmän surullinen kuin iloinen.

> Pääsetkö helposti yli surullisista kokemuksista/asioista? - En todellakaan. Saatan näyttää siltä ulospäin, mutta todellisuudessa mun sisällä myllertää koko ajan niin paljon sellaisia surullisia asioita, joista en oo kenellekkään puhunu koskaan. Ja kaikki surullinen, mitä oon kokenu, myllertää koko ajan mun sisällä, koska en osaa asioista puhua. Ja tiedän, siitä tulee vielä iso ongelma!

> Millainen olet surullisena? - Hiljainen, viihdyn paljon omissa oloissani... Ja sit oon just tämmöne ympäripyöree... Höpöttelen niitä näitä, kaikkea ihan turhaa... Ja sit ku alan olla liian surullinen, oon koko ajan menossa jossain tai sit nukun vaan päivät pitkät....

« ILO »

> Onko ilo yksi osa jokaista päivääsi? - Ei enää nykyään. Koska se ainoa joka päiväinen ilon aihe vietiin multa pois. Mutta uskon, että ehkä se vielä muuttuu. Kyllä mä vielä joku päivä löydän jotain mikä saa mut iloiseks joka päivä...

> Millaiset asiat tekevät sinut iloiseksi? - hmm... se kun joku osoittaa ihan yllättäen välittävänsä. Se kun ihan yhtäkkiä, esim synkimmällä hetkellä, huomaa, että joku sittenkin huomaa että mun on paha olla...

> Miten kuvailisit iloa tunteena? - Se on pelastava tunne. Se tuntuu samalta, kuin se, kun aurinko alkaa paistaa rankan sateen jälkeen. Se on tunne, joka saa hymyilemään väkisin, vaikka mieli tekis vaan itkeä.

> Onko iloisten ihmisten elämässä paljon iloisia asioita? - No se vähän riippuu. Mä tiedän paljon sellaisia ihmisiä, jotka esittää ulospäin iloista just sen takia että elämässä ei tunnu oikein olevan mitään iloista*(itse kuulun myös näihin...)* Mutta toki, on myös sellaisia ihmisiä, jotka on iloisia just sen takia että elämässä on paljon iloisia asioita...

> Oletko iloinen ihminen? - Ulospäin kyllä, sisältä sellaisesta ei ole tietoakaan.

> Oletko tällä hetkellä iloinen? - No en... Tai yritän olla. Ajattelen positiivisia asioita: Ihana ilma, uus väri hiuksissa...Kaikkee sellasta pientä iloista... Mutta todellisuudessa mua kyllä itkettää melko paljon....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.