IRC-Galleria

_MuSHu_

_MuSHu_

Mua varten taivaalla on pilvet valmiina.

Toinen päivä takana!Tiistai 24.03.2009 18:15

Jeijjjj!
Ollu ihan huippu päivä! Ensin oli ysiluokkalaisten aerobic-tunti joka muuttuikin sitten melko räväkäksi monitoimitunniksi :)
Ensin ajattelin ettei mun tunnille tuu kuitenkaan ketään (ku tosiaan ryhmä on sekaryhmä ja ne sai valita uinnin tai aerobicin :D ), mut yllättäen niitä olikin ihan sikana siellä :D Uimassa Jannen kanssa tais olla joku viis ja mulla oli tunnilla yhdeksän poikaa ja kuus tyttöä ^^
Tosi ihania ne ysiluokan pojat. Voitte kuvitella niiden jutut, kun ihanasti hormonit hyrrää ja mielikuvitus mitä vilkkain... Ja kun on nuori naisopettaja.. -.-
Oi voi. Yritin kyllä kovin pitää pokkaa niiden kanssa, mutta ei siinä voinu oikeasti kun nauraa niiden jutuille kun itekkin tälläinen kaksmielinen :D Melkonen ryhmä kyl, mut meil oli ihan sairaan kiva tunti! :) Ja lopuksi pelailtiin sit tytöt vs pojat vähä käsipalloa ja hyvin me tytöt pärjättiin, taidettiin jopa välillä vähän viedäkin poikia ;)
Sitten olikin uinti/keilaus lukion sekaryhmän kanssa. Se kakstuntinen meni kierrellessä uimahallin ja keilahallin väliä, että ihan jees sekin kyl :)
Nyt siis toinen päivä takana, huomenna kohtaamme seiskaluokkalaiset terveystiedon tunnilla....*syvä huokaus*
Huomiseen! :)

-salla-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.