IRC-Galleria

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Golly Ho! Jos mä joskus menen naimisiin ni bestman on salee jo valittu. Pidä aikataulus väljänä tos vuosien 2012-2030 välillä :D

2. Onko aina pakko puhua yhtä ja tehdä toista? Olet loistava tyyppi, mut aina välil käy nyppimään. Viel ku opettelisin sanoo sen ääneen.

3. Miten voi noin hauskaan ihmiseen törmätä täysin sattumalta? Olit puoltutun kaveri ja sit out of the blue must tuntuu et meist tulee viel erittäin hyvät ystävät, ellei jopa ollakin jo. Nukuttijusina! :D

4. tämänhetkisestä eletystä elämästäni käytin 10%, melkei kaksi kokonaista vuotta siihen, että sulla olis hyvä olla. Yhtäkkiä alotat mykkäkoulun, vaihat miestä, ja oot ku mua ei olis koskaa ollutkaa. Haluaisin tietää, mistä moinen täyskäännös, mut älä huoli, en aio enää yrittää soittaa.

5. No sä olit viel pahempi... Minkälai vitun idiooti seurustelee jonku kanssa ja sit ilmoittamatta mitään meneekin yhtäkkiä jonkun toisen kanssa kihloihin? "Sori mä unohin jättää sut" Oh please... No onneks seki nykyään lähinnä naurattaa :DDD

6. Jos et osaa pitää tyttöäs tyytyväisenä ja riitelet sen kans koko ajan, ni älä sit tuu mulle ulvomaan, jos se puhuu mulle, ku sä et tajua kuunnella sitä. Ja seuraavan kerran ku soitat ja uhkaat hakata mut sen takia, et oon puhunu muijalles ni mä en anna asian enää olla. Tiedät sit kans uhkaillees. nuija

7. Välil positiivisempii aiheisii... Good times, bad times - niin se aika rientää. Ikinä en olis saanu loukata sua niinku silloin, mut onneks sä jaksat ymmärtää. Ja vissii ihan terveinähän ne on pysynykki rodustaan huolimatta :)

8. -06 kevät... Onneks sun kanssa siitä ollaan jo sovittu, mut silti se ahdistaa mua aina aika ajoin. No... ite mokasin

9. Anteeks oon pyytänyt, mut koskaan en ole kertonut totuutta. Enkä voi kertoa vieläkään, koska lupasin niin. Ja vaikka se ihminen on nyt myöhemmin kohdellut mua ku sontaa, ni mä en aio antaa omien virheitteni tuhota teidän välejä. No kaikki meistä on menny eteenpäi elämässään, ni saattaa olla et mä oon ainoo joka enää edes vaivaa päätään koko asialla. Sä et tietenkään ku et tiedä ja...

10. ...sä toinen puolestas oot vaan niin vitun tekopyhä.

11. Tuntenu sut 17 vuotta, mut nyt vast ku oot vähä väliä poissa oon tajunnu, kuinka tärkeä oot aina ollut.

12. Vittu sinä ja sun kangistuneet kaavas. "Vittu se on sitä vapaata kasvatusta, ku teist on tullu tollasia." Onneks oot oppinu jättämään mun asiat rauhaan.

13. Sä ymmärrät, kyllä sä ymmärrät... Mut kyllähän mäki ymmärrän, et ku kerta toisensa jälkeen joutuu pettymään ni ei sitä enää jaksa tavoitella mitään suurta. harmi sinänsä ku ansaitsisit parempaa.

14. Sä oot mun terapeutti, suojelusenkeli ja yks parhaita ystäviä... Onko mitään, mistä ei voitas toisillemme puhua? NOT! En tiedä, mihin olisin päätyny ilman sun tukea.

15. Hädässä ystävä tunnetaan, tai sen "ystävän" puukko seläs. Sä kyllä tiesit, mitä teit ja sait mitä ansaitsit. Ehkä mä lopulta sun mielestä pääsin ku koira veräjästä, mut jos se vituttaa sua paljonki ni aina vaan parempi. Toivotan sulle hidasta palamista. Jos Helvetti olis, ni se olis meitä varten ja ai että mä nauttisin ku näkisin sun siellä kärsivän!

16. The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish, and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison and destroy my brothers, and you will know my name is The Lord, when I lay my vengeance upon thee. (Hesekiel 25:17)

Eilen katsoin Pulp Fictionin (vaihteeks) ja toi on täysin sulle... Tulkitse miten tykkäät, mut paimenen roolia et saa, sen verran mulkku olet.

17. Plaaplaa sitä ja plaa plaa tätä. Olisitko vittu välillä hiljaa! Et itsekään jaksa kuunnella varmasti omaa nasaalivinkunaas kokoaikaa.

18. Toivottavasti törmätään viel monesti lahden öissä :D ja saa täälläki tietty tulla käymään. anytime, keitä kahvit :D

19. Melkei unohdin sut kokonaan. itseasiassa jos unohtaisin, ni ei haittais yhtään. Mikä siinä egossas on niin viehättävää et jaksat vuodesta toiseen aukoa päätäs ja vaik sä oot mua isompi, vahvempi ja nopeempi ni silti sul ei oo munaa tulla sieltä kaveriporukan keskeltä ulos. mä en yleensä koe hirveesti olevani ketään älyllisesti yläpuolella, mut minkäs tekee ku tollai oot saatanan apina.

20. Vittu mikä jätkä! niin taitavasti pyörit siin täyden pellen ja hauskan jäbän rajamailla, ettei voi ku repeillä. Mistä sä revit juttuts? mitä sä vedät? :DDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.