IRC-Galleria

_Scorched_

_Scorched_

Lilith who rode the steed

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.02.2009 01:33

* Tanja Jääskeläinen on entinen Miss Universum. Tämän vuoksi hän sopii erittäin hyvin Laitelan Ismon naisystäväksi. Ismo on tunnettu hyvästä naismaustaan. Tanjan Ismo kyllä sanoo maistuvan hieman samalta kuin Stellans'in jääkaapissa asustava rakas ystävänsä mäyräkoira, joka myöhemmin todettiin kadonneeksi. Tanjalla on kauniit puskurit ja hurmaava perä. Hänen lempirepliikkinsä on: ”Ismo, tän kunniaks me juodaan kyllä kakkukahvit.” Tanja tuo aina Ismolle puhtaan pyyhkeen ja Tanjan mukaan saippua löytyy Sepolta takahuoneesta. Näiden fraasien putkahdettua ulos Tanjan suusta on Ismolla aina ilo ja kunnia todeta: "MITÄ HELVETTIÄ?!". Tanja tuki myös Ismon uhkapeliharrastusta. Sittemmin erosivat...

* Rauni Koivukuja oli Ismon Angolasta mukanaan tuoma kumivene-pakolainen, jonka Ismo jätti hyvinkin nopeasti kuultuaan, että Rauni oli pettänyt häntä vehtaamalla Mustan Miehen kanssa. Ullan ennustus osui oikeaan, eikä Raunista ollut loppupeleissä Ismolle mitään muuta kuin harmia. Kaiken lisäksi Ismosta tuli hetkeksi aikaa impotentti, koska ei ollut lukenut Raunin käyttöohjeita kunnolla. Ismo oli unohtanut laittaa Raunille pussin päähän aina, kun he tekivät petihommia. Rauni ei nimittäin ollut mikään kauneuden perikuva, mutta hän oli luonteeltaan erittäin hyväsydäminen.

* Pipsa Tiilikainen on yksi Ismon kaikkien aikojen lyhyimmistä romansseista. Ismo ei sinänsä ollut millään muotoa kiinnostunut Pipsasta, mutta halusi kokeilla tätä, koska oli niin mieltynyt kyseisen naisystävän etunimeen ja olihan Pipsa ylitsevuotavan energisyytensä vuoksi aivan omaa luokkaansa niissä hommissa.

* Jaana Nieminen kuuluu kategoriaan: "Ismon pisimmät suhteet koskaan". Ismo rakasti Jaanaa koko sydämestään, mutta lopulta Jukka vei Jaanan häneltä. Myöhemmin Ismo totesi: "Sinne meni!" ja sanoi, että ei olisi sitä ylensyövää kotirouvaa enää kovin kauaa viitsinyt katsellakaan. Mahtoikohan Ismo vain puolustella itseään?

* Liisa Laitela on Ismon entinen, ensimmäinen ja ainoa vaimo. Liisa on kaikkien Ismon rekisteröityjen lasten äiti. Liisa kuitenkin kuoli syöpään, eikä Ismolla jäänyt hänestä mitään pahaa sanottavaa. Olipahan Ismollakin oma nyrkkeilysäkki, johon oli hyvä purkaa kaikki negatiivinen energia.

* Irma Halonen ei koskaan oikeastaan ollutkaan Ismon naisystävä. Ihastus oli yksipuolinen, eikä Irma välittänyt Ismosta alkuunkaan. Irmaan Ismon charmi ei purrut ja näin ollen Ismo ei halua koskaan Irmasta puhuakaan. Irma oli ihastunut Seppoon ja Ismon kuultua tästä tapahtui molemmin puolinen turpasauna. Pian riita kuitenkin sovittiin Sepon muistettua, että edellistalvena keitetty pontikka oli vielä juomatta. Ismo ja Seppo juhlistivat taas kerran ystävyyttään ja päästivät kissan pois jääkaapista.

* Ismon Käsi oli Ismon kaikkien aikojen pisin ja kestävin rakkaus, sillä molemmat ymmärsivät toisiaan, eivätkä riidelleet koskaan. Tämä suhde kumminkin loppui, kun Ismo löysi toisen harrastuksen, pelaamisen. Kun Ismo oli päässyt peliriippuvuudestaan, ei käsi enää huolinut häntä takaisin. Tämän takia hän ei koskaan pääse peliriippuvuudestaan.

Ismon lentävät lausahdukset

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.