IRC-Galleria

_Simi

_Simi

omg tää o död
Ryhmäretki on retki

Torstaina Valitut starttasivat retkensä MAHTAVALLA keikkabussilla kohti viruu ja itäeuroopan valloitusta. Ratti ja turbulenssi luukut katossa.
Jo laivassa Paavon kurkkuun alkoi valumaan olutta, siitähän se sitte lähtikin. Koko päivä kului matkatessa ja kaljaa juodessa.
Ihmeeksi paikallinen radio oli mainostanut Zsouseneita jo alkuviikosta asti. Perille tultuamme vastassa oli fani joukkio joka ei kumminkaan uskaltanut sanoa mitään. Asd sano siihe Risto.

Martit ja martat marssivat seuraavan aamuna rytmitunneille jossa afrikkalaiset Sambat ja mambat kolistelit bongojansa. Pojat saivat opeteltavaksi muutaman KIVAN rokkipiisin josta kaikki pitivät. Vitti mitä touhua, jokaista kappaletta säestivät taas bongot, ja paras heistä oli IGor josta löysin kadonneen sielun veljeni, rakastuin samalla tuplabasarin polkaisulla <3 loppu päivä meni rattoisasti muitten seistessä yli 7 tuntia :D

Perjantai illasta ei saa Eestin sensuurin takia paljastaa kuin kolme pahaa tekijää.. Olut+Virolaiset+Tshernobyl... yhdessä transpoituessaan ne ovat pahasta. Nyt sen tiedämme.

Lauantai saatana: Paavolla on krapula, ei ollu mikää yllätys, edellisenä iltana viidenkielen taiturimme joutui auttamaan housujen pois vedossa. ( Tämä johtuu siitä että Toivo Kärki osti ensimmäisen lypsykoneen Kärjen tilalle) Kuvasasa: Paavo Kärki



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.