IRC-Galleria

Hami teki viimeisen virheen heittämällä lääkkkeensä pois. Sen lisäks että hami on kylässä, niin on jo aikamoiset tuskat päällä juu. Että hyvin ne lakot pelloo.
Eilen illallla sitten istui tuo herra etupenkillä. Kyllä taas tuli tarkkaa tietoo, mikä on isin pelto, mikä naapurin. Ja sit se säikähti. Luuli, että tämä tyttö kallioon ajais. Nej nej. kuhan vaan läks nopiampaa yrittämään. Todeta täytyy että henki vielä kulkee. Huonosti tosin sekin.
Mutta ei siinä mitään, pitäs paketteja paketoida vielä. Onneks minun ei tarvitse siivota, mutta kultaseni, sinä tietenkin olet aina tervetullut siivoamaan, koska niin hyvin tuo Emännöiminen on alkanu sultakin sujua. Ja hyvin nuo kuivakakut pelloo nekin. Jäivät vaan hiukka pieniks.
Ja sitten vielä tuo ikävä, sinua nyt varsinkin, mutta mutta............. Tämä minun toinen kultain. Sitäpä en näjekään ihan nuin vaan taas. Apua. Siis vasta päivä kulunu ja nyt jo häröttää.
Taidan kohta pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa iisalmen parhaaseen parkkiin. On siellä sen verran hyvä makoilla, vaikka lössiä ois enemmänkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.