IRC-Galleria

.Näin se toimii.Tiistai 27.12.2005 23:24

Johan nyt luin kumman jutun. Vaatteet tekee kuulemma ihmisen näköseks. Hm, mitä tästä nyt sit pitäs päätellä, eli jos sul ei o vaatteita päällä, näytät öö eläimeltä, epämuodostuneelta, miltä? En tajuu. Mut voi kaiken noinki ajatella. Mä nyt ajattelen kyl et vaatteet tekee sulle tyylin, jos sulla sellanen nyt vaik olis. Mulla meinaan ei. Tai niin ne väittää et on. Hassua ku jouduinki tai no okei, mut VALITTIIN koulussa sellaseen trendi juttuun. JEE.

Jonna väittää et hoen liikaa "Voi että" lausahdusta. Mut onneks JOnna on mun Peijpe <3 Kunhan se pääsis addiktioistaa edes hetkeks eroon. Ehkä mä saan tehtyy siitä kiihkouskovaisen ja se omistaa koko elämänsä mulle ja mun tarpeille. Kädetki o kuivat. Tää kirjottamine meinaa on vähä hankalaa sen vuoks. Mut tää ny ei Jonnaa liity.

Tää päivä onki sit menny suurimmaks osaks kotona, vaik mul aika tapahtumarikas elämä yleensä on. Ni mitä helvettiä mä kotona olen. Nii i, ku tietäs. Mut mun elämä on täl hetkel nii ihanaa etten viitti siitä valittaa. Ulkona mä vähän nokkaani näytin, mut oli siel kylmä. Ehkä voisin luvata ittelleni et rasvaan näitä käsiä ku niit kiristää ja ne tuntuu oudolta.

Ja sain kivan yllätys soiton <3 Se oli ihan kiva ja kyl mä puhuinki. Ja Jonna nyt soittelee mul kaike päivää. (:

Voi että, pääsin mä tänää jopa siivoilemaa. On ylpee. Imuroin ja tiskasin. Jeij. Nii ja tyhjäsin tiskikoneen ja pyyhin pölyt. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.