IRC-Galleria

Juu u, tää tyttö sit shoppas iha intoo piukassa. Toisin ku pääsin kotiin ni huomasin et mul oliki kädes vaan kenkäpussi. Mut haitanneeko tuo, sillä kaupoissa oli iha helvetin kuuma ja sit sain jonku saatanan yskäkohtauksen mikä ei millää menny ohi. Sit ajattelin etten halu herättää nii kovi huomioo ku herätän muutenki, ni näin parhaaksini poistua xD No ookoo, ostin mä sit äidille kalenterin. Olin oikee ihana ihmine. Tai niin ne luulee.

Eli mitä voi todeta, yskä teki ilkeen tempun ja tuli sit takas. Jonna nyt vaan nukku ku sen piti MUN kans ol kaupoilla. No ymmärsin Jonnaa täysin, koska on kipeenä myös. Muuten olis se tyttö sit saanu selkäänsä pahimman kerran. Mää nyt täs vaan odotan et ite parantuisin täysin, mut ei näytä kyl kovin siltä.

Sain tänään kumman kommentin. Jonku rottalaisen. Hmph. No totesin sit vaan et ehk näytän rotalta, mut sanoin sille et mun ongelma, et ei kai sitä se haitannee. On se silti hyvä et se haluu ottaa osaa mun ongelmalle. Toisin, en kyl ite oo viel ehkä tajunnu sen ongelman vakavuutta. Ehkä joskus sit ku on sen aika. Kädet on edellee kuivat, harmitti kyl aika paljon ku tää kyseine henkilö ei ottanu osaa mun SUUREMMALLE ongelmalle. Dämn. Pitänee sille vähä informoida mun muistaki ongelmista, jos se vaik oliski nii ihana ja yrittäs auttaa mua kestämää. Nii mä ainaki uskosin et se vois olla nii kiltti.

Muuten ollu ihan normaali päivä. Eilen taas pelailtii Jonnan kans, toisin siit ei oikee mitää tullu ku oltii nii väsyneitä. Pitää ymmärtää. Mut ollu ihan kiva päivä, heräsinki jo siinä kahden aikaan ku sain itteni revittyy väkisi sängystä ylös. Satiinilakanois o joku magneetti ku niist ei pääs millää ylös. Kirjaki jumittaa nyt aika pahasti ku en o kerenny lukee sitä. Oon ollu vähä pettyny kyl itteeni siks. Ehkä mä korjaan asian. Tai mun on pakko, on sit meinaa nii hyvä kirja. Ehk kuulostanki vähä hullulta, mut se voi ol vaan tarkotuksenmukaista.

Jonna, en suuttunu sulle, älä luule. Oot mun Rakkain <3 En vois tehdä sitä sulle. Ilman sua mun elämä olis tyhjää, siin ei olis mitään. Kai sä ymmärrät. (: TAI SUN TÄYTYY.!.!.!. Mää meinaa pakota. <3

Joo, ja sit saan koko ajan jotn vitun viestei et voitko soittaa mulle. Jos vittu en soita sen ensimmäise viesti jälkee ni ei mua välttämät kiinnosta soittaa.!! Voik joku ol nii tyhmä. Plaah..

Nii ja melkeimpä unohtu, tilasin mä yli 80e edestä vaatteita, tai no oli siinä yks laukkuki mut kuitenki. On se niin kätevää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.