IRC-Galleria

.Mitä muuta voi sanoo. Perjantai 30.12.2005 15:40

R.I.P Susanna & Vesa ( Asianomaiset tietävät )

Fakta on vain jähmeä mielipide.


Kun siskot menee piiriin tanssimaan
ne tanssii tosissaan.
Ja siskot pitää yhtä,
ne pitää huolta toisistaan. <3

Rakkaus on kuin sotaa.
Helppo aloittaa vaikea lopettaa.

Oon ollu tänää taas niin ahkera et voin ylpeillä (: oon siivonnu oikee urakalla. Imuroinu, pessy lattiat ja pyyhkiny pölyt. Äiti on taas ilone ku tulee puhtaasee kämppää. Sit oon pessy pari koneellista pyykkiä. Jos tällä kertaa en onnistuis pilaamaa vaatteita xD Kerkesin mä Teron kans kahvitteleeki. Kiva sitäki nähdä näin pitkästä aikaa ku muuten sitäki nii harvo näen. Ihana Tero <3

Jos tää räkätautiki tekis parannuksen. Eipä se nyt ainakaa vielä ole parantumaa päi. Yskä on taas rauhottunu ainaki hitusen. Onneks! Jos se ei vaan tekis tällä kertaa sitä samaa tyhmää temppuaa ja tulis takas kaht kauheempina kohtauksina.
Muuten ollu ihan normi päivä. Täs odotellessa et äippä tulis kotiin iltavuorostaan et pääsisin Jonni kans koheltaa.

Jjoo, puhelin sit sano ittensä irti! Mikä kapine. Nyt mul on sit pikkuveljen vanha puhelin. Joku Siemens. Ei sellast osaa kukaa käyttää! On se nii monimutkane. Noh, ehkä mä viel opin ja viisastun (: Sitä saa toivoo. Mut ehkä mää kestän.

Voisin vaikka joskus tempasta ja lähtee Helsinkii moikkaa kaveria. Kuulostas aika kivalta. Se niin kovin mua sinne on odotellu ja voisin siinä sit samalla vaikka shoppailla <3 Heh..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.