IRC-Galleria

Hyvää Vappua!!Torstai 30.04.2009 22:01

Mihin tämä maailma on menossa?? 2 ihmistä syyttelee minua ihan turhasta.. ou jee.. Sitte ko mainittee asiasta nii siitä saa kauhean sopan ja huuon aikaan, mut no ihan sama.. Menipä vappu fiiliksetki iha täysi ko ois pitäny lähteä juhliin sellasee paikkaa missä vaa syytellää suotta. Mutta tämänhän minä kostan jollain keinolla.. No onneks ensviikol tulee rahaa nii aivan varmasti juhlin sitte vaikka myöhästä vappua jos niin huvittaa, mutta kännit veän ainaki :) heha...

toivottavasti TE 2 Henkilöä ootta nyt onnellisia ko pilasitta multa vapun .. Katotaa vaa nii mie kostan :) kostan ja kunnolla. Vaikka eroanki teän porukasta ja oon vittumainen välistä nii on jo aika inhottavaa ko saatta pilattua multa elämän ko justiinsa päässy taas jaloilleni.. Mutta sitähän tää elämä on..

TE tuutte häviin tän pelin vaikka teil oiski suurempi tausta joukko takananne, onneks se ei minua pelota sillä oon tottunu taistelee yksin :) Mie tiän TEIJÄN heikkouksia aika paljon. Olen kattonu ne nyt tarkasti ja tiän mihin iskeä.. Että TE enää saa mua entisellee palaan eikä kannata ees yrittää. Petittä minun luottamuksen eikä sitä saa helposti takas. Taas sai huomata että ihmisiin ei kannata luottaa vaikka ne niin antaa olettaa.. Oottakaa vaa nii mulla luistaa kohta elämä paremmi ko Teillä.. Ja sitte teän on turha yrittääkään lannistaa mua sillä että Te onnistu siinä..

Hyvää Vappua vaan kaikille :)

Tytön täytyy tehdä mitä tytön täytyy...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.