IRC-Galleria

HAHA salamondatamonLauantai 27.10.2007 01:39

No jaa a. mitä kello.haha. oon kuulemma kettu. salaa dataas. mutta ah mikä tilaisuus! tätä ei sovi hukata bhahahaha . selvä

Edessä tollanen mojova nippu amispoppi-cd:itä. (MAHTAVAA AMISPOPPIA). Rupee pikkuhiljalleen huolestuttaan ko muuta kuuntelekkaan. mutta Ice MC uh mikä löytö ! parhautta .

Kattoo jos tästä selkeis. Palais maanpinnalle. haha mikä se.

Kattelin että kohta muuten joulu. JOULU. luntakaa vie. mutta pimeetä. huh uskalla täällä enää keskellä yötä liikkua... (no ei kyllä sillä että liikkusin...)

Peerjaantai. Siivosin tänään. Mulla on syvä addiktio paitojen silittämiseen. Jokapäivä se "MISSÄ PAITOJA " "PAKKO SILITTÄÄ" sitte silittelet nenäliinoja ko muutakaan löydä ja tunnet itteks vähintäänki hyödylliseksi. "tässä isä, silitin sun nenäliinat" ........

22.26 Nonni. Rupee rasittaan ko tässä päiväkirjassa joka sanan alla tota punasta viivaa. kattelin että johan on virheitä tekstissä. eii ei ei.

E-TYPE . NONNII.

Toisaalta vois koittaa nukkumispuolta. Syysloma. Btw Jotai maitohappojäänteitä vieki takareisissä niistä Vierumäen herkkuportaista. Minen sinne uudestaan lähe. en ilman hissiä. Never ever.
Satoja portaita. Hirveet traumat

JA NE SIAT. pumppulaulu ja siat. pyörii päässääää.

HAA Ice MC - Take away the colour

bumshakalaaaa

oikeesti hyvä ko näyttö näkyy ton pinon takaa. Sick

tekee mieli jotai terveellistä. Sellain oikeen punasta omenaa tekis mieli haukkasta. aijai. Tai vähä raakaa banaania. Täytyy käydä metsästääs. Ja Veljellä kas joku ruokaongelma " EMMI MISSÄ KEITTO. TAHON KEITTOA"

soppaa itessään.

Melkosta. touhua. mun sängyssä ei lakanat paikallaan. muutenki mun sänky sen verra psykedeelinen että huh. Labyrintti. labyrinttipeitto ja labyrinttityyny. Aamulla heräät ja kattot silmät ristis ootko päässy labyrintin jo läpi.

I'M YOUR TAMAGOTCHI. aina paranee.

josko menis. sitä omenaa. TUOREMEHUA. miksei heti tullu mieleen

Ko tuolista vie pääsis. Niin epäerkonominen asento ettei uskois. Ihanko ois muutama jalka liikaa tai jotai. Noni joo. Se ruoka ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.