IRC-Galleria

__ShaDow__

__ShaDow__

I Loooove to be Rouvas henkilö <3<3

Herneitä nenässä..Lauantai 12.01.2008 03:38

No ei oo LIDLIstä kuulunut mitään haastattelun jälken,vaikka se aluepäälikkö silmät kirkkaana sanoi että ottas seuraavalla viikolla yhteyttä tai sit tulee *kiitos mielenkiinnosta,mutta työtä ei tuu* kirje kotiin..eipä ole soittoa tai kirjettä kuulunut....Vitun Natsi firma..Menetti työntekijän.
Kävin muuten tossa eilen kyseisessä paikassa ostoksilla ja myymäläpäälikkö yritti morjestaa,niin kävelin nokka pystyssä ohi mulkaisten hurjasti ja isä se vaan työnteli kärryy ja ärjäs:Yritä nyt ees käyttäytyy....ai,oliks toi se puunaama? Kivasti sanottu 67 vee mieheltä joka ei pahemmin ketään arvostele.
No...mä sain sit tänään intensiivisen työhaku kurssi hakemuksen..työkkäristä.Meen sinne sit jos pääsen ihan ok mielellä niin sen kotkan työkkärissä ei tarvi urpoo mulle enempää.Vittu ku inhoon sitä..
Olin toss 2 pvää "deadmeat"vitun mahataudissa ja kirosin siippani ylimpään helvettiin...Se käy autokouluu ja on unohtanut mut kokonaan...(ku mä harjottelen ja opiskelen ihan sun takii että voin sua ajeluttaa-stoorilla se muka on OK unohtaa..DOMUZ ) Vittu mikä puupää...ja sit kun mä olen "tavoitettomissa"niin siitähän se turkinmaan veri kuohahtaa ja ollaan niin kärttysii ETTÄ.....
On se vaan niin rakastettava yksilö mutta välillä niin saamarin rasittava...Sillä on se miestyyli..."mä teen mitä teen ja sä teet mitä mä sallin"...Ja meitsi kiltisti on kiltisti mutta nyt mä juopottelen bishee....Ei sen tarvii tietää... HAAhaa...

Pilates.....venyy venyy ja paukkuu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.