IRC-Galleria

_ad_

_ad_

So long, and thanks for all the fish.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

MetallicAPerjantai 29.05.2009 20:37

poriin olis lippu... onko muita tuttuja tulossa???????????????????

mukana tietty myös linkin park, machine head, anthrax, lamb of god ja mastodon

hehhehTiistai 26.05.2009 22:58

Se Vasta Vihdalle haisee...

pyyhepäiväTiistai 26.05.2009 21:59

Pyyhe, kirjassa sanotaan, on ehkä kaikkein käyttökelpoisin esine peukalokyytiläisen tavaroista. Ensinnäkin sillä on käytännöllistä arvoa: Siihen voi kääriytyä matkatessaan Jaglan Betan kylmien kuiden pinnalla. Sen päällä voi maata Santraginus V:n hohtavilla marmorihiekkarannoilla ja hengittää merien juovuttavia tuoksuja. Sen alle voi nukahtaa Kakrafoonin erämaassa punaisten aurinkojen lempeässä loisteessa. Sitä voi käyttää purjeena pikku lautassaan purjehtiessaan myötävirtaan pitkin Mothin raskasvetisiä jokia. Jos pyyhkeen kastelee, sitä voi käyttää lähitaisteluaseena. Sen voi kääriä päänsä ympäri päästäkseen hengittämästä myrkyllisiä kaasuja tai välttääkseen Traal-planeetan verenhimoisen sontiaismolottajan katsetta (uskomattoman typerä elukka joka olettaa että se ei pysty näkemään sinua, jos sinä et pysty näkemään sitä - tyhmä kuin saapas, mutta hyvin, hyvin verenhimoinen). Pyyhettä voi käyttää merkinantovälineenä pulaan joutuessaan, ja tietenkin siihen voi kuivata itsensä, jos se vielä näyttää kyllin puhtaalta kaiken tämän jälkeen.

Tärkeintä pyyhkeessä ovat kuitenkin sen edustamat henkiset arvot. Jos kulkuri (= ei-peukalokyytiläinen) huomaa että peukalokyytiläisellä on pyyhe tallella, hän olettaa jostain tuntemattomasta syystä automaattisesti että tällä on mukanaan myös hammasharja, pesurätti, saippua, peltirasiallinen keksejä, juomaleili, kompassi, kartta, narukerä, hyttyssuihke, sadeasu, avaruuspuku ja muuta pientä. Kaiken lisäksi kulkuri lainaa mielellään pyyhkeen omistajalle minkä tahansa edellä mainituista esineistä tai jotain muuta minkä peukalokyytiläinen voi väittää vahingossa "kadottaneensa". Kulkurit ovat sitä mieltä, että kuka tahansa, joka pystyy liftaamaan Linnunrataa pitkin ja poikin, ottamaan sitä niskasta ja ravistelemaan sitä, pysyttelemään hengissä epämääräisissä paikoissa, taistelemaan läpi ylivoimaisten esteiden ja olemaan koko ajan selvillä siitä missä hänen pyyhkeensä on, on selvästikin mies jota ei parane jättää pois laskuista.

- Douglas Adams: Linnunradan käsikirja liftareille

TeiniXTorstai 21.05.2009 22:52

http://kuvaton.com/bshit/kamera_paskana.jpg
http://kuvaton.com/bshit/pissixii_hei_kai_sen_nyt_huomaat.jpg

Jos nuo nuoret ovat kerran noinkin viisaita niin kuikakohan moni yrittää tätä perässä
http://kuvaton.com/bshit/daredevil_girl.jpg

luetaan sitten ensviikola iltalehdestä

Että sellastaTorstai 23.04.2009 22:10

Oli toimintaa sunnutaina ja maanantaina
_ad_

Malwarebytes' Anti-Malware 1.36
Tietokantaversio: 2013
Windows 5.1.2600 Service Pack 2

20.4.2009 22:30:07
mbam-log-2009-04-20 (22-30-07).txt

Tarkistustyyppi: Täysi tarkistus (C:\|)
Tarkistetut kohteet: 163025
Kulunut aika: 2 hour(s), 4 minute(s), 55 second(s)

Saastuneita muistiprosesseja: 2
Saastuneita muistimoduuleja: 1
Saastuneita rekisteriavaimia: 3
Saastuneita rekisteriarvoja: 12
Saastuneita rekisterikohteita: 14
Saastuneita hakemistoja: 1
Saastuneita tiedostoja: 20

Saastuneita muistiprosesseja:
C:\WINDOWS\ctfmon.exe (Trojan.Agent) -> Unloaded process successfully.
C:\WINDOWS\servicelayer.exe (Backdoor.Bot) -> Unloaded process successfully.

Saastuneita muistimoduuleja:
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\wndutl32.dll (Trojan.FakeAlert) -> Delete on reboot.

Saastuneita rekisteriavaimia:
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{020487cc-fc04-4b1e-863f-d9801796230b} (Trojan.FakeAlert) -> Delete on reboot.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Trymedia Systems (Adware.Trymedia) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Multimedia\WMPlayer\Schemes\f3pss (Adware.MyWebSearch) -> Quarantined and deleted successfully.

Saastuneita rekisteriarvoja:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\SharedTaskScheduler\{020487cc-fc04-4b1e-863f-d9801796230b} (Trojan.FakeAlert) -> Delete on reboot.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\ctfmon (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices\UpdateWin (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices\UpdateWin (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\UpdateWin (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\UpdateWin (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\servicelayer (Backdoor.Bot) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole\UpdateWin (Worm.Sdbot) -> Delete on reboot.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\UpdateWin (Worm.Sdbot) -> Delete on reboot.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\OLE\UpdateWin (Worm.Sdbot) -> Delete on reboot.
HKEY_CURRENT_USER\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\UpdateWin (Worm.Sdbot) -> Delete on reboot.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Userinit (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.

Saastuneita rekisterikohteita:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableRegistryTools (Hijack.Regedit) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableRegistryTools (Hijack.Regedit) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr (Hijack.TaskManager) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr (Hijack.TaskManager) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Userinit (Hijack.UserInit) -> Bad: (C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,C:\Documents and Settings\Tytti\Application Data\ntos.exe,) Good: (userinit.exe) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ActiveDesktop\NoChangingWallpaper (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\activedesktop\NoChangingWallpaper (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoSetActiveDesktop (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoActiveDesktopChanges (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoSetActiveDesktop (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoActiveDesktopChanges (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

Saastuneita hakemistoja:
C:\Documents and Settings\Tytti\Application Data\wsnpoem (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.

Saastuneita tiedostoja:
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\wndutl32.dll (Trojan.FakeAlert) -> Delete on reboot.
C:\Documents and Settings\Tytti\Application Data\wsnpoem\audio.dll (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Application Data\wsnpoem\video.dll (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\ctfmon.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\6_ldr.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\60325cahp25ca0.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\60325cahp25caa.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\q2.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\q3.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\q7.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\q8.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\q9.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\teste1_p.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\teste2_p.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Local Settings\Temp\teste3_p.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\advpack.dllz.exe (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\servicelayer.exe (Backdoor.Bot) -> Delete on reboot.
C:\Program Files\MsnHandWriting.dll (Spyware.OnlineGames) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Application Data\config.cfg (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Documents and Settings\Tytti\Application Data\~tmp.html (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

............Lauantai 18.04.2009 17:00

Tänään on todella tylsää. joten jos jollain on tekemisen ideoita niin otetaan vastaan...

KesäSunnuntai 12.04.2009 21:24

Nyt se on alkanu!!
Savusaunassa ja uimassa on käyty
sekä grillikausi on avattu


niinpäTorstai 26.03.2009 20:53

Vaikka taikasauvan ydinaine ei näykään päällepäin, on sen olemassaolo sauvan haltijalle mieltäylentävää.