IRC-Galleria

Ihan uskomatonta...!Keskiviikko 15.03.2006 22:35

Vähänkö #%&%/¤%:ttaa!!!!

Mä en ymmärrä ihmisiä, joilla ei oo muuta tekemistä, ku yrittää urkkii tietoja toisista ja levittää perättömiä juoruja!! Tuolla ne juoruu kaikille kaikenmaailman skeidaa..asioista jotka ei pidä paikkaansa!! Ja sit luulevat tietävänsä kaiken!! Tietenki paremmin ku edes asianomaiset!!

Joku oli nähny täällä irckis sen perhostatska kuvan ja tänään sain kuulla Hesassa asuvalta henkilöltä et oon kuulemma saatananpalvoja ja luopio!!!!!!!!!! SIIS ANTEEKS MITÄ??????????????????????????????? Ei tää henkilö ite aatellu niin, mut se infos mulle et musta kulkee tällästä juttua...!!!

En mä voi olla noin mielenkiintonen ihminen.... En ymmärrä miten ihmisillä ei oo parempaa tekemistä, ku keksii päästänsä jotain ihan hulluja juttuja ja sit levittää niitä "totuutena"?!!!

Ensinnäkin: mulla ei ole tatuointia!! se on vaan piirretty kuva.. ( Jatkossa,ehkä on...? ,mutta se on mun HENKILÖKOHTAINEN asia.)

TOISEKS: MITÄ TEKEMISTÄ TATUOINNILLA JA SAATANANPALVONNALLA ON???

KOLMANNEKS: haluun että mun selän takana puhuminen loppuu!

EN HALUU JATKOSSA KUUNNELLA TÄLLÄSIÄ VASTAAVIA JUTTUJA!!!!! IHAN ÄLYTÖNTÄ!!

JOS JOTAKUTA KIINNOSTAA MUN ASIAT NOIN ÄLYTTÖMÄSTI,NI TULIS SANOMAAN PÄIN NAAMAA EIKÄ EPÄKYPSÄSTI LEVITTÄIS VÄÄRÄÄ TIETOO !!!!!!!!!!!

Mä kyl arvaan ketä tänki jutun takana on..Tietyt henkilöt meiän perheen tuttavapiiristä tietää aina paremmin meiän asiat ku me ite...
Yks tosi huippu juttu oli tällänen:
Ku mun mutsi oli sairaana, ni nämä tyypit tuli tänne meille käymään kylään..Tääl ei ollu himas ku mutsi ja mun broidi Roope.Roopel oli seuraavana päivänä enkun koe ja sil menee se vähä huonosti,ni se luki siihen kokeeseen huoneessaan sen aikaa ku nää vieraat oli meillä.
Seuraavana päivänä ku menin kouluun,ni yks jätkä tuli selittämään mulle: "no mites se Roope voi..?", "Vaik mä en nyt hirveen hyvä kaveri ookaan sen kans,ni voisin vähän pitää sille seuraa..jos sil on niin vaikeeta..."
MÄ OLIN SILLEEN ET: MITÄ SÄ OIKEEN SELITÄT???SIIS HÄH?MISTÄ SÄ PUHUT??
Se juttu ei oikein auennu mulle...Ihmettelin vaan et mitä toi oikeen selittää..No parin päivän päästä saatiin sit kuulla et Jokelas kulkee juttuu et mun broidi on täysin eristäytyny maailmasta ja lukkiutunu omaan huoneeseensa eristyksiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
USKOMATONTA!!!! No tolle jutulle ei voinu ku nauraa....

Ehkä pitäis häipyy kauas täältä Jokelan pienistä piireistä.. Juorut kulkee nopeemmin ku totuus... Aika huippuhomma et Hesalaisetki jo tietää mun asiat paremmin ku mä :) MAHTAVAA OLLA JULKKIS...
Mun mielestä mikään ei oo oksettavampaa ku tollanen toisten selän takana paskan puhuminen...

Kasvakaa ihmiset.. Noin lapsellisia juttuja...

Nää samat ihmiset varmasti kyylää näitä mun juttuja täällä netissä-ETTÄ VOISITTEKO NYT YSTÄVÄLLISESTI PIKKASEN VIISASTUA???JA LOPETTAA TOLLASTEN TYHMIEN JUTTUJEN LEVITTÄMISEN??


Kiitos ja kuulemiin.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.