IRC-Galleria

joujouTiistai 28.03.2006 12:46

Oon ihan sekoomispisteessä. Mun ennakkotehtävät jaksaa aiheuttaa mulla liikaa stressiä. Nomut, lähetän ne jo huomenna, että kohta voin yrittää ottaa rauhallisemmin...toisaalta just se että se pitää lähettää jo huomenna, aiheuttaa mulla vielä enemmän stressiä. Eikä oikeestaan helpota huomennakaan, sillä mun pitää jatkaa vielä seuraavista ennakkotehtävistä sen jälkeen, ja ne täytyy olla valmiit ens viikolla.
Viikonloppuna pitäis jaksaa edustaa taas pitkästä aikaa. Tosin sitä aikaa mulla ei todellakaan ois siihenkään joutavaan, mutta ei voi mithään, tää pilettää perjantaina, vaiks se ois tän viiminen teko. Tulee mökkihöperöksi jossei käy missään. Enkä mä ookkaan ollu viihteellä ku viimeks, eli öö..eiku olinhan mä Jyväskylässä edellisviikonloppuna. Mut enivei, Jyväskylän seurapiirit on aika pienet. Tai onhan ne pienet joka paikassa, mut meidän pääkaupungillamme on kuitenkin aina jotain enemmän annettavaa [muka].
Keväästä eioo tietookaan. Helvetti. No mä piristän itseeni kosmetogillani, ja ehkä vaiks hankin jotain turhaa, niin siitähän se mieli kohenee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.