IRC-Galleria

Det var onsdag igårTorstai 20.04.2006 11:54

Eilen oli ihan kamala päivä. Töissä oli ihan helvetillisen kiire, ja piti kokoajan juosta hoitamassa kaikkia mukatärkeitä ja erittäin kiireellisiä asioita. ..my ass.. Huomasin että mulle on maksettu aivan liian vähän päivärahaa, ja tein tiukkasanaisen ilmoituksen mun esimiehelle. Se meni aika vaikeeks, ja mä sanoin sille että mä annan tän asian nyt olla tällä kertaa, mutta vois vähän kiinnittää huomiota työskentelymetodeihinsa.
Sitten mä olin kampaajalla valkaisemassa juurikasvuani .. eiku siis mitä juurikasvua mulla muka on! mähän oon luontaisesti platinum... (nomutsiis kuitenkin..öhöm..olin siellä eikä se saanut juuresta ihan yhtä vaaleeta kun ois pitänyt. Mut en jaksanut seota sille kuitenkaan, kun se on muuten niin kiva ihminen).
Kotona otin maman kaa gintonicit, silläkin oli ollut raskas päivä, seki oli juossut kampaajalla ja ostoksilla. Oon vähän kateellinen sille, kun sillä on niin täydelliset platinanvaaleat raidat, mä haluisin samanlaiset, ellei mun hiukset ois jo kokonaan niin vaaleat xD. Ja sitten lähettiin yhessä lenkille. Meillä oli kivaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.