IRC-Galleria

Hehe :)Torstai 28.02.2008 17:19

Olin sittenkin Saksassa tässä välissä. Menin 1.2 ja tulin takas vasta 13.2, saatiin olla melkein kaks viikkoa kaksisteen, kun muu perhe oli lomilla Kanarialla. Kyllä sitä olikin lystiä. sillä juuri sillä viikolla oli kaunpungissa monenlaista toimintaa. Ensin mentiin Peterin kanssa keilaamaan, ja tavattiin siellä samalla mein lääkisystäviä. Okei, Peterin kurssilaisia, mutta munkin kavereita. :) Juhlistettiin keilatessa koko opiskelujen viimeistä tenttiä, joka oli viimein ohi!

Viikolla oli jonkilainen vappumeininki päällä, kaupungilla oli karnevaalikulkue ja kaikki oli samaantapaan naurettavia ja kännissä kuin Suomessa vappuna konsanaan. Käytiin myös Syömässä tosi upeassa ravintolassa Mannheimin tv-tornissa, lasku oli yhtä päätähuimaava kuin olivat maisemat ylitse kaupungin!

"Kotona" alkaa olla jo kevät täysissä voimissaan! +12 astetta lämmintä oli jo silloin kun astelin ostoskasseineni pitkin katuja. Aurinko lämmitti suloisesti hiuksia ja ensimmäiset krookukset kurkkivat mullan alta. Peter tulee Suomeen 10.3 ja lentää paria päivää ennen minua takaisin. Minä kiiruhdan perässä 20. päivä, ja vietämme pääsiäisen kaksistaan muiden ollessa vuorostaan Suomessa. Toivottavasti silloin on jo ihanan lämmin kevätsää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.