IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Kauniin unen näin..Maanantai 09.05.2011 23:23

Viimme yönä näin niin kauniin unen,ja nyt en saa sitä sielustani pois millään. Kävin illalla saunassa, ja join iltateen, sitten otin lääkkeeni Nitro, verenpaine, masennuslääke,ehkäisypilleri,burana 600 nen ja tietenkin unilääkkeeni. Kaikki alkoi noin klo:03.02. Jotenkin unessani tuntui tuohon aikaan että petini vierellä seisoi jokin, ja sanoi hei rakas lapseni olen tullut katsomaan, että voit hyvin. Oinastin heti että se on jeesus Nazarettilainen sieltä öljymäeltä, ihan siitä Gazan läheltä missä Arafatin Jasseri kapinoi aikanaan, tämä suuri herra otti minuna vasemmasta kädestä kiinni, ( koska olen vasenkätinen) ja kertoi ihania asioita entisestä elämästäni. Olin kuulemma ollut vuoriantilooppi kolanin kukkuloilla, ja sen jälkeen vaeltanut sieltä Damaskukseen vihreämmän muona perään.Damaskuksesta olin taas kuulemma lähtenyt Egyptiin ihan Kairon lähelle jokin pyramidin juurelle, missä minut sala-ampuja ampui. Israeliin olivat lihani sala kuljettaneet erääseen lihantuotantolaitokseen, seillä olivat ympärileikanneet siittimeni ja laittaneet esinahkani kukkaruukkuun mullan kera. Kysyin unissani jeesukselta, että miksi näin? Jeesus sanoi, että kun esinahastasi on kasvanut iso kyrpä kukkaruukussa niin sinut lähetetään Suomen voltiolle virkamieheksi..En nyt muista enenpää, mutta kertokaa tekin unistanne.

lentokentälläLauantai 09.01.2010 01:59

eukko hermostu ku kävi kavereidensa kanssa hakemassa minut lentokentältä...olin ilman housuja istumassa penkillä ja imemässä pois ottamiani housuja..

täysin metsässä..Perjantai 27.11.2009 01:52

Täällä tänään (missä?) juopottelin Dom Péringon pullon pois ja oon ulkona pimeässä, ei edes kuu loista pilvien välistä. Yökiikarit päässä metsässä olen laittamassa Lee van Cleef:in näköisiä pimeässä hohtavia pelotteita mahdollisia tunkeilijoita varten.

Väärässä ajassa?Torstai 08.11.2007 14:09


Jaa mullahan on tuo käkikellokin väärässä ajassa, oonkin ihmetellyt mitä se oikein huutaa ihan ihme aikoihin.

Välillä oon pitänyt luukkua kiinni ettei huutais nii paljon mutta aina omatunto on pakottanut minut aukasemaan sen pian.

höh no kerronpa silti.Sunnuntai 04.11.2007 19:00

Tuossa hetki sitten kun putsasin kiintolevyjä löysin vanhan CV:ni.

Olin laittanut siihen että; Olen toiminut testihenkilönä placeboille.

hmmm..kaippa sekin sillon ollut mielestäni eräänlainen meriiitti.

Vanha sananlasku.Keskiviikko 24.10.2007 19:26Kun tosimiehet alkaa tosissaan nussimaan niin silloin on eukot vaan tiellä.

Virallinen valvojaTiistai 05.06.2007 19:04

Oletteko koskaan miettinyt miksi loton virallinen valvoja Aulis Gerlander näyttää siltä miltä hän näyttää?

No halooo!!?!? No just sen takia ku hän on VIRALLINEN VALVOJA.

Eihän sitä tiedä kuinka kauan hän on valvonut putkeen, kyllä sitä pittää välillä nukkuakin!!

Pirpirpiri puhelin soi:
- "Aulis on nyt loppu"
- "Mee nukkumaan siitä"

Tiedättekö te sen pingpong maailman ykköspelaajan Won Chu:n? Hän on niin täysin omistanut elämänsä pingpongille että kun hänen kotiansa menee vierailulle ja painaa hänen ovikelloa niin sisällä kuuluu: "pingpong"

Voi pöllö sentään!!Keskiviikko 30.05.2007 19:01

Greenpeace raivoissaan lapissa: Lappalainen mieshenkilö oli pistänyt pöllön pönttöön ja sitonut sen pöntön sisällä olevaan orteen kiinni. Orren ympärille kyseinen henkilö oli kiertänyt kupari lankaa ja kytkenyt sen virtapiiriin. Nappia painamalla mies sai aikaiseksi virran kulun orteen jolloin pöllö sai sähköiskun josta se äänteli: HUHUU HUHUUU. Tämä erinlainen "käkikello" viritelmä sai greenpeacen varpailleen. Greenpeace vaati että pöllö on saatava äkkiä pois pöntöstä!

PsykoLogiikkaaTiistai 06.02.2007 22:11


Katumus

Mä en kadu mitään, kadutko sä?

Miksi ihminen katuu jotain?

Ajatteleppa jos olisit ihan yksin maapallolla, katuisitko silloin jotain asiaa koskaan?

Jos mä joskus kadun jotain niin silloin elämäni on kuin siiamilaisella kaksosella jota näillä näkymin varmasti tule hetkeen tapahtumaan.

« Uudemmat -