IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Hyvää itsenäisyyspäivää!Perjantai 07.12.2007 05:18

Täällä on siis vielä 6. päivä... :D

Oltiin siis joella tiistaina... Ei olis pitäny mennä. Meitä oli pienisuuri joukko koulusta tuttuja nuoria ja sitte mä ja Janneke. Oltiin siella nelisen tuntia, syötiin lämmintä vesimelonia, katottiin ko muut ui, käytiin vähän soutelemassa jne. Tässä ei ollu mitään vikaa, ihan hauskaa oli. MUTTA ne saakelin hyttyset!

Täällä on semmosia pienenpieniä hyttysiä (normaalin kokosten lisäksi), mitä tuskin näkee tai huomaa ja ne jättää pistohaavan vuotamaan ja purema on erityisen kutiava kolme-neljä päivää. Niitä ei ikinä ehdi tappamaan ennen kun ne on pistäny, ne on nopeita! No jotenkin ne huomasi, että eurooppalaista verta tuli paikalle. Vaan mä ja Janneke oltiin niiden kohteena jatkuvasti. TUSKAA!! Ja ne puri meita vaan jalkoihin(?). Laskin seuraavana päivänä, että millai ne oli sitten työnsä tehny, oli jotain yli komisenkymmentä vasemmassa jalassa ja reilut kakskymmenta oikeessa. Mutta ei tää ollu vielä mitään. Janneke pisti viestiä, että hänellä on vasemmassa jalassa 145 ja oikeessa 91 puremaa...! Kävin sitte kattomassa niitä jalkoja ja todettiin, että näytetään ihan ku meillä ois joku paha virus tai jotain. x( Ja kutina on tuskaaaaaaaaaaaa!!!

Mutta opin muutaman niksin:
1. Jää auttaa kutinaan todella hyvin (ainoa ongelma on, ettei jäätä pysty pitelemään käsissä kovin kauaa, ne kato jäätyy...)
2. Sipuli auttaa, tuoretta sipulia kun hieroo kitunakohtaan (ainoa ongelma on sipulinhaju, mutta mikäs siinä jos haluaa haista sipulille metrien päähän...)
3. Paraguaylaiset lääkkeet hyttysenpistoille on avuttomia (ainakin meille eurooppalaisille).

Nyt meillä on pieni pelko päällä, että Janneke tuli allergiseksi hyttysille, sillä kotona sitä puri hyttunenkäteen ja se purema paisus ainakin 10cm halkasialtaan, se oli ihan punanen ja kuuma!

Mutta se siitä. Toivottavasti kutina loppuu pian!

Helteet lakkas eiliseks ja kauan odotettua sadetta tuli vihdoinkin! Seisoin vaan ulkona ja nautin kylmän tunteesta. Pitkään aikaan mulla oli oikeasti kylmä (tahallaan seisoin sateessa minishortsit ja toppi päällä)! Mutta se loppus lyhyeen. Tänään oli taas reilut +30°C ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.

Niin ja sanokaa hyvästit blondille, nyt mä oon brunette! Kävin eilen värjäämässä hiukset. xD Koetan pistää kuvaa pian uudesta väristä... :P

Kutiamisiin,
chau!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.