IRC-Galleria

_mir_ri_

_mir_ri_

riisunut siivet enkelin
Naisjoukko oli lomamatkalla ja huomasi lomakohteessaan hotellin, jonka ovessa luki: "VAIN NAISILLE!". Koska naiset olivat matkassa ilman miesystäviään, he päättivät katsoa mistä on kysymys. Komea portieeri selitti näin; "Hotellissa on neljä kerrosta. Kiivetkää ylös kerros kerrallaan ja kun löydätte etsimänne, jääkää sinne. Asia on helppo päättää, sillä joka kerroksessa on kyltti jossa kerrotaan mitä kerroksesta löytyy. Ainoa sääntö on, että jos lähdette kerroksesta ette sinne voi enää palata."

Naiset pitivät pikapalaverin ja päättivät tutustua paikkaan. Ensimmäisessä kerroksessa oli kyltti jossa luki: "Kaikki miehet täällä ovat surkeita rakastajia, mutta herkkiä ja miellyttäviä persoonia." Naiset nauroivat ja nousivat kakkoskerrokseen. Siellä kyltissä luki: "Kaikki miehet ovat komeita ja mahtavia rakastajia mutta kohtelevat naisia huonosti." Tämä ei naisille kelvannut vaan he nousivat kolmanteen kerrokseen.

Kolmoskerroksen kyltti oli lähes täydellinen: "Kaikki miehet ovat häikäisevän komeita, täydellisiä rakastajia, kohtelevat naisia hyvin, ovat sinkkuja ja rikkaita." Naiset olivat innoissaan ja näyttivät tyytyväisiltä, mutta ajattelivat kuitenkin vielä katsoa mitä ylimmällä kerroksella olisi tarjottavana. Sinne päästyään he näkivät kyltin jossa luki: "Täällä ei ole lainkaan miehiä. Tämä kerros rakennettiin vain osoittamaan, että naisia on mahdoton miellyttää!"


Miesjoukko oli lomamatkalla ja huomasi lomakohteessaan hotellin, jonka ovessa luki: "VAIN MIEHILLE". Koska miehet olivat matkassa ilman naisystäviään, he päättivät katsoa mistä on kysymys. Seksikäs portieeri selitti näin; "Hotellissa on neljä kerrosta. Kiivetkää ylös kerros kerrallaan ja kun löydätte etsimänne, jääkää sinne. Asia on helppo päättää, sillä joka kerroksessa on kyltti jossa kerrotaan mitä kerroksesta löytyy. Ainoa sääntö on, että jos lähdette kerroksesta ette sinne voi enää palata."

Miehet pitivät pikapalaverin ja päättivät tutustua paikkaan. Ensimmäisessä kerroksessa oli kyltti jossa luki: "Kaikilla naisilla on tissit."

Eikä kukaan mies ole koskaan sen ylemmäs mennytkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.