IRC-Galleria

Voi paskan paska!Tiistai 17.10.2006 17:38

Olin eilen lähdössä ratsastamaan ja aattelin et meen maastoon. No aloin siin harjata ja puhistaa kavioita ku huomasin et voi paska! Minnin vasen takajalka oli ihan turvonnu säärestä ja siin oli nestettä huomattavsti. Ja kaiken aiheuttanu pieni ruhje! No ei muuta ku soittaa eläinlääkärille et mitä tehdä et pitääks sen tulla kattoo ku oli tosi pahan näkönen! Eläilääkäri määräsi betadine hauteen ja jos viel ois tänää paha ni sit sille soitto ja antibiootto kuuri. Onneks ei ollu tänää enää paha, mut liikutus pitää olla vähäistä. Kiva ku mul on tän viikon syysloma ja sillee. No 29 pv pitäs lähtee Kouvolaan radalle hepan kaa työssäoppimiseen(toivottavasti hepo lähtee mukaan). Siis 31 pv alkaa mut meen jo sillo lauantaina et voidaan vähä sopeutua Minnin kaa niin suureen talliin :)

Lauantaina lähetään Niksun kaa ratsastaa Hatilla :) Pitää pitää Niksulle tunti. Hmm.. Lähtisköhän Minna mukaan? Pitänee kysyy :) Nyt ei voi tarhas ratsastaa ku on nii kurasta vellii kaikki tarhat ni otetaan se liinaa ja pellolle :) tai sit maastoon :)

Pitäs mennä kokeilee kagha lv-tammaa.. kumpikin ihan täyskahjoja mut jos meille vaik tulis toinen... :)

Ainii HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ EMMI ALIAS SIR NAKKIMAKKARA!! haha :D syndet oli kyl eilen mut ei se mitään :)

Mitäs muuta... hmm.. ainii meen varmaan tänää kattoo sen mikä ihme hurjapäät kolmonen.. joku tokio joku..? ihme.. jos siis Minnalle käy..

Ja Tiia Malmgrenille! Vastraaja on täys xD hahaha :) tiialla oli vissii ollu hauskaa ku mun vastaaja on täynnä sen selityksii et sil on parkinsonin tauti jne. ja sitä et ne oli ollu pullon pyöritystä jne.. kertokoo se ite jos kiinnostaa ;)

mut ok nyt meen moikka!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.