IRC-Galleria

autokoulua autokoulua.. :DKeskiviikko 23.05.2007 23:33

meil alko noin kaks viikkoo sitten autokoulu ja tänään oli viimonen teoriatunti.. :) nyt sit ootellaan et alkaa ajot :DD mitäköhän niistkin tulee.. mie ratis, ei hyvä :/ :D

vittu saan kortin vast helmikuus ku meil on nyt heinäkuu kesälomaa ja sit lokakuussa alkaa TO joka kestää johonki tammikuuhun.. kiva kiva..

mut ei se mitään jos tuuri käy ni saatan saaha se aikasemmin.. (teen jotain sellast et mut potkastaan koulusta ja jotain sillai :D )
jep jep..

HUOM!!

pitäs saada hevoselle liikuttajaa arkipäivisin! jos tiedätte ketään ketä kiinnostais ni ois hyvä!

Hevonen on 12v lv-tamma (kuvia mul tääl) . se on ex-ravuri mutta sil ei oo ajettu kilpaa kohta neljään vuoteen. ratsastettu noin 1½v.
Ratsastaessa virkeä (maastossa, ei kenttää viellä) joten ois hyvä jos ratsastaja olisi ennekin mennyt ravureilla tai virkeämmillä hevosilla.
ei osaa pohkeita kunnolla, kun keskittyy siirtyy pohkeilla kyllä käyntiin ja raviin. osaa laukata kun sen ajaa laukkaan (ei paljoa tarvitse).

sitten tärkein!
Minni pelkää rekkoja ja ei oikein muutenkaan tykkää autoista, mopoista ja pyöristä, saattaa sellasen nähdessä lähteä pinkomaan tai hyppiä pystyyn. kerron tän siksi koska maastoon mennessä pitää ylittää maantie.
juoksuttaakkin saa, se onnistuu pihapiirissä tai sitten naapurin peltoa saa käyttää.

jos kiinnostaa täälläsaa kysellä tai sitten jos puumalassa satun käppäilee vastaan ni kysyä ihan rohkeesti.

ois hyvä jos edes kaksi tai kolme kertaa viikossa, mut saa tietenkin käydä vaikka 5krt viikossa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.