IRC-Galleria

plääh... :PSunnuntai 12.08.2007 17:01

ärsyttää just ku oisin saanu koulus asiat sille kondikseen et oisin saanu korvattuu kaikki loput ja tehtyy kokeet enne TO ni eiköhän ne Mikkelistä sano et 15 pv leikkaukseen ja sen jälkeen käsi paketissa kolme viikkoo VITTU! enpä sit mee TO:n ku en saa korvattuu kaikkia poissaoloja.. no ei niit nyt enää oisku 12h mut jos en pääse Kouluratsastuksen SM kisoihin (ope sano et ei ota mua sinne käsi paketissa) ni siit tulee ainakin 24h korvattavaa ellen saa vedettyy sitä saisrasloman piikkiin.. ja ku sitäkään ei saa ollaku 6vk koko koulun aikana eli 2vk/vuosi..

Ja ku en saa ratsastaakkaan ni Minni on kolmeviikkoo ilman liikutusta.. tai voinhan mie sitä käydä taluttelee.. Mutsi sano et nyt ei oo mitään asiaa käsi paketis hevosen selkään :) silloku se murtu ni ratsastin vaik oli käsi kipsis :) ei tuottanu mitään ongelmaa :D

No täl viikol en mee ollenkaan kouluun ku ei ois mitään järkee lähtee sinne saakka parin päivän takia. mut ens maanantaina meen, sitä ei yks käsi estä :) nyt työ luulette et oon joku hullu koulu hikari :D no en tod! mut siit tulee muuten korvattavaa taas lisää ja en ainakaan pääse TO:n.. TO:n haluisin Relanderinponitallille se ois lähel jne..

Pitäs alkaa kirjottaa opinnäytetyötä.. kohan tietäis mistä tekis.. ja AINIIN viel ni se käsi joka leikataan on oikee ja mie oon oikee kätinen, ni enpä sit kirjota sitäkään :D ei voi olla totta! oikeesti! nyt kyl ei mikään onnistu!! hittolainen..

Ja helvetti et mul menee hermot yhteen nimeltämainitsemattomaan kengittäjään!! pyysin sitä tulee kengittää Minnin 5vk sitten ni ei oo näkyny ja nytku kunkkareissa näin sitä ni se sano tulevansa nyt viikonloppuna mut ei oo näkyny eikä kuulunu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.