IRC-Galleria

_pirta

_pirta

ÖRPPÄ HÖRPPÄ

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.08.2008 01:17

oon oon oon mökillä nyt ja tääl on kivaa ja mun olo on ihana kun oltiin äsken äiteen kans pihasaunassa, ja citymarketista löyty mulle kaks pulloo nitee ja ja ja piirsin kunnon kuvan pitkästä aikaa, se on kyllä aika ruma mut toivon et väritys pelastais sen.


JA JA JA !!!!!!!!!!!!!! jarppa sano et sille saattaa ehkä tulla töitä seinäjoelta et sit ne niinku muuttais sinne/tänne [[ ollaan siis pohjanmaalla atm ]] ja huomautin niille heti kovaan ääneen et niiden pitää hankkia talo jossa on ulkorakennus jonne mää voin muuttaa ja voin maksaa vaikka pientä vuokraakin tai muuten en enää leiki äiteen ja jarpan kanssa, koska MAASEUTU. VITTU KYLLÄ KIITOS. ;________; koirat olis onnellisia pihalla painaessaan ja mää olisin onnellinen pihalla painaessani ja voisin tulla viikonloppusin sit junal treelle ystäviä morjestamaan. ja ystävät vois tulla mun luo. pääsisin POIS KAUPUNGISTA VIHDOIN, VITTU. pitäkää peukkuja et jarppa saa sen työn ja et noi ottaa mut mukaansa.


niin tosiaan äiteellä on tää pienen pieni neljän gigan muistil varustettu läppäri jossa netti, vittu tää on söpöin asia jonka oon hetkeen nähnyt ja vaikka tänne ei mitään mahdukaan niin nettiin pääsee silti.


ps;


ZHIPA mun hiukset n. vuosi sitten, __JAA__

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.