IRC-Galleria

_pirta

_pirta

ÖRPPÄ HÖRPPÄ

Selaa blogimerkintöjä

siis nyt.... nyt.Maanantai 25.08.2008 03:05

mun pyörä on sit pöllitty tässä alle vuorokauden aikana ku en oo jalkaani pihalle laittanu. lukittu pyörä.

siis. mun oveen on raaputettu "LUTKA", mun ikkunan alla saattaa joskus yöllä käydä joku hämärä tyyppi koputtamassa niin että koirat rähjää, noin viikko takaperin mun pyörä oli heitelty pitkin pihaa niin että se enää just ja just pysy kasassa niin että uskalsin käydä sillä kaupassa ja nyt se sitte pöllittiin.

MITÄ NIIN HEVON VITTUA mää oon tehny että just mun kohalle tulee kaikki maholliset, mm. KUSIPÄISET ÄMMÄT, paskapäiset miehet ja VITTUNAAMASET MASTODONTIT ja vittu mitkä kaikki muutkin vielä. haistakaa paska koko saatanan ihmisjoukko, haistakaa paska. haistakaa viis viikkoo kurarännissä muhineen emäkissan vittu.

ei tässä sinänsä mitään pahaa, jos Vellun aikana mun pyörä ois varastettu mää oisin saanu turpaani ja kotiarestia siitä hyvästä etten pitäny siitä tarpeeks hyvää huolta, tää nyt on vielä vähän. [[ näin kävi edellisen pyörän kanssa ]] :DD::D:D_AD::SAD:ADS


ihan vitun sama vaikka kaikki vittu afrikan lapset riutuis nälkäkuolemissaan ja aidseissaan ja norsutaudeissaan ja ihan sama missä muissaki, MUA VITUTTAA NYT HAIGSDHSYBGOSGIUDHGUADFLKÖASHF AUSGF SPIODUFSDF FFFFFFFFF.

siis tässä on syy numero 3985795395 miks kaupunkiasumista ei voi kuvata muilla sanoin ku "VITUSTA", "PERSEESTÄ", "PELKKÄÄ HELVETTIÄ" jne jne jne jne. meen kohta latoon asumaan jos en muulla keinoin pääse kaupungista vittuun. siellä sitte tuotan jotain energiaa jostai vitun heinästä et saan tietokoneen pyöriin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.