IRC-Galleria

_pirta

_pirta

ÖRPPÄ HÖRPPÄ

Selaa blogimerkintöjä

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 4 ihmistä tekemään saman.


1. pistetään tähä ny vastapainona jennin peilausobsessiolle se, että mulla on kämpässä tasan yks peili enkä halua enempää koska mää vihaan kattoo itteeni, oli se sitte naama tai koko vartalo, peilistä. tää ei ees oikeesti oo mikään angstiteinihomma! D: jos ihan oikeesti joku ostais mulle muunki peilin ku ton yhen pakollisen mää joko tuhoaisin sen tai pistäisin sen johonki piiloon. yläasteella mun huoneessa oli kokovartalopeili ja se oli aina nurinperin käännettynä.

2. mää oon oikeesti aika vitun tyhmä. dissaan muiden mukana missejä sun muita kun ne ei tiedä millon mitäkin, vaikka mää itekään en tiiä niitä asioita, tyyliin jotaki "tärkeitä vuosilukuja" tms :D:D:F:SDkdsf mää joudun joskus jopa laskeen kuukausia sormillani, euroopan maita multa on turha kysyäkään, 14 + 83 lähtisin laskeen laskimella JNE, mutta hei, mää en ookaan kirjottamassa asiallista... juttua jonneki lehteen tai ryhtymässä johonki julkisuuden hommaan, ei mua häiritte vaikken tietäis mistään mitään. tai sillee....

3. mun keskittymiskyky on myös ihan vitun arsesta. jos mulle antaa nenän eteen matikan kokeen, niin vaikka kuinka haluaisin osata ja yrittää, niin ei, ei onnistu, SIINÄ ON NIITÄ VITUN NUMEROITA, MONTA PERÄKKÄIN, ja se on ihan hirveetä. myöskään asiatekstiä en jaksa keskittyä lukemaan. vaikka haluaisin lukee tieteen kuvalehteä nii siitä ei vaan yksinkertasesti tuu mitään ku ei pysty keskittymään.

4. mää änkytän, sekotan kirjaimia [[ oletettavasti aasian kielien seuraamisen takia varsinkin ällät ja ärrät vaihtaa tosi paljon paikkaa ]], unohan sanoja jne ihan helvetin paljon, ollessani ihan selvin päin ja pirtein mielin. oon äärettömän huono selittämään yhtään mitään pitempää ja tää on yks niistä syistä miks vihaan esim sossussa tjsp käyntiä.

5. VIHAAN SOITTAA PUHELIMELLA VIHAAN VIHAAN VIHAAN VIHAAN. virallisiin paikkoihin ainakin. kavereille en vaan kehtaa soittaa kun alotan vainistelun että salee ne on just nyt tekemässä jotain jne jne jne enkä mää sitäpaitti keksi mitään sanottavaa.

6. mulla on taas kauhee kissakuume, haluisin niin kauheesti Balineesin, mutta kuten työnantajani Sirpa sanoi, vaikka kuinka tykkäis niin järkee voi käyttää eläinten hankinnassa :D:DF:d.f eli Lepalle kaveri sitten vasta kun mulla on isompi kämppä, enemmän rahaa [[ mahdollisesti työ ]] ja ehkä joku toinenki hoitamassa karvakatrasta. jhuu.

7. kirjakieli netissä, överiks vedetty asiallisuus ja kohteliaisuus, sivistyssanat jne ärsyttää mua. ihan vitusti. mää myös vihaan kysymystä "mitä kuuluu" koska mitä vittua siihen muka pitää vastata sitte, valehdella et oi tässä kukkien päällä hypiskelen ja koiranpentuset kutittelevat kielillään varpaitani vai alkaa valittaan et vittu mää vihaan tätä paskaa ja tapan itteni laittamal manaatteja liian pieneen altaaseen ja molskahtamalla itte sekaan?!?!?!??!??!"?!"#?")¤

8. oon kuunnellu japanilaista musiikkia n. 12-vuotiaasta asti, mutten koskaan innostunut siitä kielestä samalla lailla kun korean kielestä kun niiden musiikkia aloin kuuntelemaan tässä vähän vajaa vuosi sitten. joku siinä merkistössä ja kielessä vaan on semmosta et hyhyhy haluun oppia! D: haluun myös matkata koreaan, vaihtohommat kiinnostais mut en uskalla plus mulla on liian rakkaat elukat. eikä tää innostus johdu pelkästään siitä vitun 13-jäsenisestä hinttipoppibändistä, ei. haluun mennä sinne kokeen ne hullut ihmiset ja sen hullun kulttuurin ja sen hullun kielen ja syömään sitä hulluu maustettuu ruokaa jne! mut oon huono itseopiskeleen ja mun pitäis mennä vittu HELSINKIIN jos haluaisin suomessa korean kurssille. ei vittu.

9. mulla ei oo tosi useista asioista oikeen mielipiteitä. tai siis............... monet asiat, joita muut ihmiset vihaa tai rakastaa, on mulle ihan sama, tai mua ei vaan kiinnosta. emmää oikeen osaa selittää ööööh. no esimerkiks nyt vaikka kasvissyönti vs lihansyönti, kuinka lihan tuotanto on väärin jne jne jne jne jne ja vaikka mää noista elikoista tykkäänkin niin.....mulle on oikeestaan ihan sama. jooh.

10. mua VITUTTAA kun joku alkaa iniseen että "voi vittu jos kaikki muutkin ajattelis samalla lailla ku sä" koska ei kaikki muut ajattele ALAJSFLAKF. ei niin vaan yksinkertasesti VOI SANOO :/:/:/:/::kkglöHG siis tottakai joitakin tyyppejä on joilla on keskenään sama ajatusmaailma, mut vittuku ei niin vaan koskaan tuu käymään et joka vitun ihminen olis samaa mieltä jostaki asiasta. ei. onks tää totuus itestäni, oke joo on sovitaan näin




ei vittu mää en taggaa ketään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.