IRC-Galleria

_stubastian

_stubastian

Saa tutustua! (: Heitä hertta, heitän takasi !

[Ei aihetta]Perjantai 17.10.2008 23:36

Mä oon nyt tän illan aikana vähän kelannu asioita, enemmän ku tavallisesti. Päässä pyörii ajatuksia ku hyrrä edestakasin, eikä saa oikeen mistään selkoa. Hyvä, jos erottaa edes oikean väärästä. Pahan Hyvästä. Hyviä tekoja voi olla pieniä ja suuria. Ajattele, miten paljon läheisesi ilahtuu, jos vaan sanot hänen olevan tärkeä, hymyilet tai halaat? Huonoja tekoja on maailmassa liikaa. Pettämisiä, valehtelua, pettymystä ja ilkeyttä.

Mun elämä saattaa vaikuttaa aika tavalliselta, mut ei se ole. Välillä se tuntuu jumittuvan paikalleen ja välillä siihen tulee uusia asioita, joita en edes ole tiennyt olevan. Välillä vaan tekee mieli pysäyttää aikaa, seistä keskellä katua ja miettiä. Ilman ketään, yksin, pimeällä kadulla. Pysähtyä miettimään kaikkea, mitä on tullut koettua. Vastamäet ja ylämäet, pahat ja hyvät hetket - ja vielä vaan ollaan tässä.

Olen myös tajunnut, että olla rohkea, se ei tarkoita samaa kuin etsiä vaaraa. Rohkea voi olla ilman, että kokoajan on vahingoittamassa itseään tai asettamassa itseään vaaralliseen, uhkaavaan ja outoon tilanteeseen. Ei mikään oo ihmisestä kiinni. Joskus jotain tapahtuu, eikä sitä kukaan voi estää, vaikka kaikkensa tekis. Mut ihmiset antaa kaikkensa.

Meillä on vaan yks elämä, eikä sitä haluu kuluttaa turhalla vaaran etsimisellä ja suoraansanottuna idioottimaisella käytöksessä. Kaikki me teemme typeryyksiä, sitä en mene kieltämään. Mutta kaiken voi korjata paremmaksi.

Etkö joskus menisi ystäväsi luokse, halaisi ja sanoisi, että hän on sinulle tärkeä? Etkö joskus voisi ilahduttaa vaikka vaan kadulla vastaan tulevan suloisen pojan, päästämällä naamallesi kauneimman hymysi, mitä saat? Pienet teot voivat tehdä elämästäsi paljon mukavempaa.

Vilpittömyys ja petollisuus, ovat kaksi aivan eri asiaa, jotka eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Mikä on valetta ja mikä totta? Sitä ei aina voi tietää. Kaverisi kertoo, että hänen isänsä on kuuluisa Rock-Tähti. Et välttämättä koskaan saa tietää totuutta. Sinun pitää vain luottaa ja hyväksyä se, että aidot kaverit eivät valehtele.

Eikä sitä luottamustakaan ansaita hetkessä. Se on välillä pitkä ja piinaava prosessi, johon tarvitaan molempien osapuolten panostamista. Mutta jos luottamuksen voittaa, on se tunne mahtava. Saa vihdoin kertoa jollekkin kaiken mitä sisällä on, ajatellen, ettei kukaan muu saa tietää.

Miettikää.

<Bye>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.