IRC-Galleria

_stubastian

_stubastian

Saa tutustua! (: Heitä hertta, heitän takasi !

Sinun viereesi (Tuukan PoV)Perjantai 19.02.2010 19:52

Maybe we're friends
Maybe we're more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little too long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy
But I think you feel it too
Maybe I, maybe I
Just got to get next to you




Makoilen hereillä sängyssäni, tuijottaen valkeaa kattoa, aivan pimeässä huoneessa, yrittäen etsiä katosta mahdollisia värikuvioita. Vierelläni lepää rauhallisesti hengittävä nainen, hymyillen, täydessä unessa. Kun kurottaudun vähän, huomaan toisella puolella huonetta vaaleahiuksisen naisen, joka myöskin lepää, vähintään yhtä rauhallisesti. Tuon vierellä ei tosin ole miestä. Kohotan hieman kulmiani, haraisen jo muutenkin sekaisinolevia, tummanruskeita, karheita hiuksiani ja otan puhelimen käteeni, vilkaisten kelloon. Kaksi, tasan. Katson vielä hetken vierelläni nukkuvaa naista, kunnes nousen seisomaan. Varpaani , paljaat jalkapohjani tavoittavat mökin lattian, joka on hieman viileä, koska täällä ei tosiaan ole lämmitystä. Olen valvonut jo monet yöt, ainoastaan miettien erästä ihmistä, joka ei siis tosiaankaan ole rakas tyttöystäväni, Cindy. Vaan tyttöystäväni parhaan ystävän miesystävä. Se lihaksikas, aina yhtä ilkikurinen ja turvallinen. Hän, jonka syliin haluaisin käpertyä yön tunteina, pois kaikelta pahalta. Raotan huoneen ovea, ja astelen käytävään, sipsuttaen kohti terassia, kun huomaan oven olevan raollaan. Mulla on ylläni tummansininen paita, sekä harmaat collarit. Hiukseni ovat suloisesti sekaisin, ihan pörrössä, kuin mä vartavasten olisin niitä sekoittanut. Astelen lopulta hiljaa terassille, ulkona on aivan pimeää, mutta ei kovinkaan kylmä, ehkä hieman viileää, onhan nyt alkukesä vasta. Kesätuuli heiluttelee ruskeita hiuksiani, katselen kaiteeseen nojailevaa miestä, tai oikeastaan tuon selkää. Miehen katse on kiinnittynyt kokonaan pimeään, ja synkkään, mutta samalla jotenkin lumoavaan metsään.
- Etkö säkään saa unta? Miehen ääni kantautuu tuttuna, matalana, mutta hieman karheana mun korviini, sävähdän pienesti, hypähtäen hieman. Mä en tajunnut, että mies oli huomannut mun läsnäolon. Tuo ei irrota katsettaan metsän pimennosta, kävelen miehen vierelle, toiseen vilkaisten, ja sitten itseni myös kääntäen katsomaan sinne metsään.
- En. Mistä sä tiesit, että mä olin tossa? Tai siis, eihän sulla voi olla silmiä selässä, naurahdan hieman, vilkaisten nopeasti metsään taas. Mä en tiedä, miksi en pysty katsomaan tuota miestä, tai miksi mun sydän hakkaa, ja musta tuntuu, että mun posket voisi koska vaan lehahtaa tulipunaiseks. Puraisen hieman huultani, Ossi naurahtaa, laskien käteni mun harteille, toverilliseen tapaansa, värähdän hieman, vaikka tilanne ei ole mulle kiusallinen, vaan pikemminkin mukava. Toisella on yllä farkut , ja valkoinen huppari.
- Tuukka, en mä oo mikään aivan idiootti. Kyllähän mä nyt kuulen, vaikka sä yrittäisit kuinka hiipimällä hiipiä. Täällä on muuten kuuma, mies sanahtaa, ja mun on pakko myöntyö tuon sanoihin. Ehkä pienellä takaa - ajatuksella vedän oman t - paitani pois, koska mä todellakin haluan nähdä, mitä ton Ossin hupparin alla on. Hitaasti , tappavan hitaasti ainakin mun silmissä mies avaa vetoketjunsa, ja tiputtaa hupparin yltään. Noi lihakset. Mä voisin palvoa niitä vaikka kuinka kauan.
- No mitä katot? Ossi naurahtaa hieman, siirtäen hetkeksi suklaanruskeat silmänsä muhun . Se on niin lähellä, ja mä tunnen sen lämpimän käden harteillani. Ja näen noi ruskeat, syvät, pohjattomat silmät, sekä ton ihanan hymyn. Mun sydän , se hyppii lujempaa, ja korkeammalle, kuin koskaan ennen. Kuin trampoliinilla. Räpäyttelen silmiäni, nielaisten pienesti, ja kallistaen päätäni.
- Sua, vastaan suoraan, tuntien punan korisevan vihdoin mun poskille. Voi ei . Toivottavasti Ossi ei edes huomaa sitä tässä pimeydessä. Luon katseeni terassin lattiaan , Ossi naurahtaa itsestäänselvälle asialle, olihan se varmaan ihan selvää, että mä tuijotan miestä, jos mun silmät on suunnilleen ulkona päästä ja suu melkein auki, kuolaten.
- Sä et ilmeisesti haluu kattoa mua, mut voit sä silti kattoa mua, että mäkin voisin kattoa sua? Mies hieman naurahtaa, tunnen punan olevan aina vain voimakkaampi mun poskilla, jotka jo hehkuu suunnilleen nolostuksesta. Idiootti - Tuukka . Mähän olen kuin teinityttö, taas vaihteeksi. Mitähän Ossikin musta mahtaa ajatella? Kohotan katseeni miehen silmiin, puraisten huultani.

- Tuukka sä.. Mä en tiedä, miten mä nyt tän sulle kertoisin, mutta sä.. Sä oot uskomaton mies, kuulosti se mun suusta miten hullulta tahansa, mutta se on totuus. Mä oon ajatellut niin jo pitkään , mut en oo koskaan uskaltanut avata suutani, mies sanoo hiljaa, ja viimein uskallan kohottaa katseeni kokonaan Ossin silmiin, jotka on vilpittömät, ja niin syvät, tässä yössä. Kaikkialla on aivan hiljaista, nielaisen pienesti, kallistaen päätäni, ja hengähtäen pienesti, toisessa pitäen kokoajan katseeni. Ossin käsi on voimakas, mutta turvallinen mun harteilla.
- Mäkin oon halunnut puhua sulle pitkään.. Sä saat mut tuntemaan oloni, kuin mä olisin taas lapsi. Sä.. Musta tuntuu, että mä rakastan sua, sanon lopulta. Mies kallistaa hieman päätään, eikä naura yhtään vieläkään. Joten musta alkaa pikkuhiljaa tuntua, että Ossikin on tosissaan tän jutun kanssa. Hengähdän hiljaa, mies kietoo toisenkin kätensä mun ympärille, ja mä nostan hiljaa oman käteni tuon niskan taakse. Miehen lämmin iho huokuu mun paljasta ylävartaloani vasten, nojaudun selälläni terassin kaiteeseen, katsellen tuikkivilla silmilläni Ossia, kädet toisen ympärillä. Tuo lopulta siirtää toisen kätensä mun kyljelleni, ja toisen pitää yhä selkäni takana.
- Musta ei pelkästään tunnu. Tuukka, mä tiedän, että mä rakastan sua, mies sanoo, hitaasti ja harkitusti, mutta samalla erittäin itsevarmasti, hyvinkin varmana asiasta. Nielaisen pienesti, kallistaen päätäni. Miehen kasvot tulee hitaasti mun kasvojani lähemmäs, suljen silmäni, tavoittaen pian miehen pehmeät, lämpimät huulet omilla huulillani. Ynähdän pienesti, painautuen tiukemmin vasten kaidetta, mies nojautuu muhun, jatkaen suudelmaa, tuon käsi kulkee mun karkeissa, tummissa hiuksissani, itse kuljetan kättäni pitkin toisen lihaksikasta ihoa, enkä voi olla ajattelematta, että näin sen pitääkin olla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.