IRC-Galleria

_stubastian

_stubastian

Saa tutustua! (: Heitä hertta, heitän takasi !
Eli tässä on ensimmäinen osa siitä jatkoficistä, mitä alan kirjottelemaan. Tulevaisuus on teille vielä ihan auki, voitte vaan arvailla, miten lopulta käy. 8D


I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.


Makoilen hereillä sängyssä, hieman viileä on juuri nyt. Jenni ja Cindy ei nyt juuri ole täällä mökillä, koska me ollaan Ossin kanssa ilmoitettu, että joskus me saadaan olla ystävykset kahdestaan. Nyt on yö, mä oon hikinen. Se johtuu siitä, että mulla saattaa olla kuumetta. Nyt on talvi, ja täällä ei oo lämmitystä. Suljen lopulta
silmäni, nukahtaen pian. Se uni on kummallinen. Mä en ole varma, mitä tapahtuu, mutta pimeydessä kaadun maahan, enkä saa henkeä. Alan huutamaan, ääneen, unissani, hien virratessa pitkin ihoani.
- Tuukka, tuukka. Hei, Tuukka herää, kuulen äänen, joku ravistelee mua. Räväytän yllättäen silmäni auki, hypähtäen istumaan, huudahtaen, hikisenä. Mä värisen, katsellen epävarmasti ympärilleni pimeässä, mun sydän takoo, ja koko ruumis värisee, ihan täysillä. Mulla on kamalan pelokas olo, mökissä on kylmää, ja erittäin pimeää, tärisen.
- Hei, kaikki on ihan hyvin. Sä näit vaan pahaa unta, mun takaata kuuluu matala, huolestunut ääni, jota mä hieman sävähdän, vilkaisen olkapäilläni lepäävään käteen, kääntäen katseeni oikealle, kohdaten Ossin hyvinkin lähellä olevat kasvot, ja sen kasvoilla huolestuneen, suojelevaisen hymyn. Mun tärinä lakkaa pikkuhiljaa, kun mä katselen noita rauhoittavia katseita, ja tunnen sen lämpimän käden omilla harteilla, kallistan hieman päätäni, nielaisten pienesti.
- Sä tunnut ihan kuumalta, oot varmaan kipee. Hei, nyt käyt kyllä makaamaan. Eikä mitään vastaväitteitä, Ossi sanoo käskevällä äänellä, käsi yhä mun harteilla. En viitsi vastaankaan mukiloida , joten käyn hieman varovasti makoilemaan aika pehmeälle patjalle . Ossi käy makaamaan mun viereen, käsi mun niskan takana, mua
katsoen hiljaa.
- Tuukka hei, oot sä ihan ok? Ossi kysyy, mä kuulen huolen sen äänessä, ja näen pienen hädän silmissä. Huokaan hiljaa, pudistaen lopulta päätäni, tuohon vilkaisten hiljaisuudessa , niiskaisten vaimeasti. Mies katsoo mua, rohkaisevasti, jotta mä kertoisin tuolle kaiken . Mutta en mä tiedä , pystynkö siihen. Nielaisen hiljaa, toiseen vilkaisten.
- Ossi.. Mulla on Syöpä.. Aivoissa, sanon hiljaisella äänellä. Miehen kasvoilla oleva, äskeinen melkein olematon, lempeä hymy pyyhkiytyy salamana pois. Tunnen tuon kädet edelleen onneksi turvallisina, sekä lämpiminä ympärilläni, muuten mä varmasti
sekoaisin. Nielaisen hiljaa, toista katsoen, tummanruskeilla, hieman kosteillakin silmilläni. Tuo katsoo mua epäuskoisena, pudistaen päätänsä.
- Ei, mies sanoo, hiljaa, matalalla, karhealla äänellään, mä kuulen pienen värinän sen äänestä. Nyökkään hiljaa, puraisten huultani, ja sulkien silmäni tiukasti. Mä tunnen ensimmäisen, kuuman kyyneleen vuotavan pitkin mun poskeani. Mies kietoo nyt vielä tiukemmin kädet ympärilleni, ja vetää mut itseään vasten.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.


Olen painautunut Ossin lämmintä, paljasta ylävartaloa vasten, mun itkuiset kasvoni katselee tuon epäuskoisia, jähmettyneitä kasvoja. En mäkään uskonut tämän aluksi olevan totta, enkä meinaa millään uskoa vieläkään. Mies kuljettaa hiljaa sormensa mun poskelleni, ja kuivaa vaalean, kuuman, pienen kyyneleen, niiskaisen hiljaa,
tuohon tiukemmin nojautuen.
- Ei, ei.. Ei tää voi olla totta, mies sanoo hiljaa, katson tuota, silmät kosteina. Ossin silmätkin on kosteat kyynelistä, ne samat silmät, jotka yleensä hehkuu sitä veijarimaisuutta, ja tuikkii ilkikurisuutta. Nyt niissä näkyy pelkkä huoli, hätä ja menetyksenpelko. Muakin pelottaa, enemmän kuin koskaan. Paitsi että tässä Ossin lähellä sekin pelko on pienempi, kuin olisi ilman miestä.
- Mä.. Mä oon tehny elämässä virheitä, paljon asioita, joita mä en voi enää korjata. Mutta mä tarkotan näitä sanoja, kun mä sanon, että sä oot tuonut syyn mun elämään taas loistaa. Mä oon saanut olla oma itseni, ja mä aion olla sulle ikuisesti, aina kiitollinen, sanon hiljaa, tässä vaiheessa miehenkin poskelle valuu kyynel, jonka mä vuorostani pyyhin pois.
- Et sä kuole, Tuukka, et sä saa. Sä et saa. Et sä kuole, mies toistelee samoja lauseita, ja mä ymmärrän sen. Mäkin olin ihan shokissa, kun ekan kerran kuulin noin kaksi päivää sitten syövästä. Kiedon käteni miehen ympärille, tuntien käsissäni tuon lämpimän ihon, mies katsoo minua, kosteilla silmillään, tietäen, että mä en
tosiaankaan vitsaile tällä kertaa, vaikka mä oonkin aikamoinen vitsinuokka, veijari toisinaan. Mutta nyt mä olen tosissani, haudanvakava.
- Mua pelottaa. Mua pelottaa ihan hirveesti, kuiskaan, parin kyyneleen tippuessa jälleen pitkin mun poskia. Ossi vetää mut, tärisevän ja itkusta nytkähtelevän miehen vielä tiukemmin itseään vasten, nousten istumaan, jotta tuo voi halata mua tiukemmin. Nousen myös, Ossi laskee toisen kätensä mun jalkojen alle ja toisen
selkäni taa, nostaen mut syliinsä istumaan. Mähän olen miestä paljon pienempi ja laihempi. Painaudun tuota vasten, itkien edelleen, eikä se ole mikään kovinkaan ihmeellinen asia enää tässä vaiheessa.
- Et sä kuole. Sä oot vahva. Me ollaan yhdessä vahvoja. Ja sä et saa kuolla, koska mä.. Rakastan sua, Ossi kuiskaa lauseen loppuosan hiljaa, kuin pelkäisi sanoa sitä ääneen, kuin pelkäisi, että mä lähtisin, rimpuilisin pois tästä sylistä. Painaudun vaan lähemmäs täristen, mies kietoo peiton meidän ympärille, onneksi, koska mä olen jäässä. Varmasti kuumeessa.
- Rakastat sä mua, vaikka mun syöpä pahenis? Vaikka multa tippuis hiukset, mä joutuisin alkaan käyttään huivia, laihtuisin ja menisin ihan surkeeseen kuntoon? Jos mä muistuttaisin enemmän ruumista, kuin ihmistä, rakastaisitko sä mua? Kuiskaan, kuumien kyynelien valuessa pitkin mun poskiani.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.


Mies katsoo mua, kyyneleiden virratessa tässä vaiheessa myös tuon omia poskia pitkin, nytkähtelen, selkeästä itkusta, tuo kietoo kätensä, voimakkaat ja turvaa tuovat mun ympärille vielä tiukemmin, niin tiukasti, että mä voin uskoa, ettei mun tarvitsisi olla yksin.
- Rakastan. Mä tuun aina rakastamaan sua, vaikka sä näyttäsit miltä, kuulostaisit miltä, tai vaikka sä et tajuais enää yhtään mitään. Sä oot silti se sama Tuukka.. Johon mä rakastuin, mies kuiskaa, kohotan tuohon ruskeat silmäni, mökin pimeydessä. Kurottaudun hieman miestä kohti. Tuo kurottaa kasvonsa mua kohti, ja pian tunnen huulillani miehen huulet, ne pehmeät , ja lämpimät, turvalliset. Suudelman jälkeen mies pitää kasvonsa mun kasvoja vasten, niin, että meidän nenät koskettaa toisiaan, mutta ei huulet. Hitaasti avaan ruskeat silmäni.
- Mut.. Jos sä elät mun kanssa, ja oot mun kanssa, se tulee olemaan yövalvomista, itkemistä, pyörtyilyä, sä joudut kuuntelemaan, kuinka mä oksentelen oven takana, sä joudut näkemään, kun mä lyyhistyn maahan, kuiskin hiljaa pimeyteen, enkä edes yritä enää estää mun poskia pitkin vieriviä kyyneliä. Jos sä elät mun kanssa ja oot mun kanssa? Perkele, Ossi on Jennin kanssa, ja mä Cindyn. Mitä me muka niille tehdään, paritetaanko nekin toisilleen? Voi Happy End. Mies pyydystää sormillaan yhä kyyneliä mun poskiltani.
- Mä oon valmis valvomaan vaikka tuhat yötä sun takia. Mä oon valmis pitelemään sua vaikka ikuisuuden mun sylissä, ja silittämään sun pehmeitä hiuksia, kun sä itket. Mä oon valmis kuiskimaan lohduttavia sanoja aina sun korviin. Mä oon valmis kaappaamaan sut syliin, ennenkuin sä pyörryt. Mä en ainoastaan kuuntele sitä sun
oksentelua, vaan oon sun vieressä, ja pidän susta kiinni. Ja kun sä lyyhistyt maahan, mä nostan sut, ei väliä, mitä tapahtuis, mies kuiskii, ja mä tahdon uskoa siihen, että se on tosissaan. Noista kosteista silmistä mä näen totuuden, vaikka mun vartalo värisee, ja niin tekee Ossinkin.
- Mä uskon sua, kuiskaan hiljaa, yhä nenäni vasten toisen nenää , kasvot on ihan lähellä, niin lähellä, että mä tunnen Ossin lämpimän hengityksen ihollani. Tuo kaataa mut hellästi patjalle, ja kaatuu itse viereen, päästämättä käsiään musta irti, painaudun tuohon kiinni, ja katselen pimeydessä kattoa. Nyt mulla on sentään hieman turvallisempi olo, kuin aiemmin, ilman Ossia olisi ollut. Nielaisen hiljaa.
- Tiedä, että mitä ikinä tapahtuukaan, mä en tuu jättämään sua koskaan. Mä välitän susta liikaa, mä en vois ikinä satuttaa sua, Ossin sanat kuuluu kuiskauksina mun korviin, enkä mä tajua niitä enää kunnolla, koska mä olen pikkuhiljaa alkanut vaipumaan uneen, rakastamani ihmisen kainalossa. Mä en tiedä, mitä tulevaisuus
toisi tullessaan, mutta mä tiedän, että ainakaan mä en ole yksin. Vaikka mun sairaus johtaisi mihin.

Thoughts read are spoken, forever in doubt
And pieces of memories fall to the ground
I know what I did and so, I won't let this go
Cause it's true, I am nothing without you

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.