IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

klo 3.06 "Hyvät Yöt"Maanantai 02.01.2006 05:16

Ihan älytöntä sairastaa. Tulin just sopivasti uuden vuoden juhliin kipeäksi, mut eihän sitä paikallaan malttanu pysyä. Oli varmaan tonni kuumetta sen illan jälkeen. No, tämän päivää en sitte muuta olekkaan tehnyt, kun nukkunut ja nyt pitää sitten kukkua koko yö. Uskomattoman tylsää. Ronjaki nukku...

No, kuten jo kerroin, että nukuin melkein koko tän päivän, niin kaikkihan tietävät minkälainen pöhnä siitä seuraa. pää ei siis ole tänään toiminut ollenkaan. menin tossa tupakilla käymään pihalla ja jätin tietysti avaimet sisään ja ovi lukossa. aikani yritin opettaa ronjaa, oven läpi huutelemalla, avaamaan ovea, mut ei sitä tainnu oikein kiinostaa. Jotenka piti sitten hultomies soittaa paikalle. se oli tosi kiukkunen kun mulla ei ollu käteistä sille (kalliiks tuli!!) , mut enhän minä ollu varautunut siihen että lukitsen itseni pihalle, niin enpä sit arvannu päivällä rahaa nostaa. onneks mä kuitenki pääsin sisälle, aikani rappukäytävässä istuttuani.

uus vuos meni loistavasti. ainenki mulla oli kivaa. tosin loppuillasta/yöstä rupes kuume nousemaan niin rivakkaan että oli pakko pitää kaksin käsin päästä kiinni jottei se leviäisi.

mutta jos nyt yrittäisin taas sadannen kerran saada unen päästä kiinni. huomenna ei oo varaa olla väsyny, ois treffit tiedossa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.