IRC-Galleria

_wesilintu_

_wesilintu_

catcha bubble!!!

Blogi

- Vanhemmat »

saaatana´0w0´Torstai 29.11.2007 22:53

sIIs PeRkElé!!!!

Tänään kaikki mei päin persettä yritin päästä kaverilleni viikonlopuksi yöksi(Tampereelle-eli suomen ulkomaille)...noh eihän siitä tullut mitään koska minun kuulemma pitää mennä vklp:ksi isääni auttamaan johonkin paskahommiin roihikseen(teille paskapäille suom. roihuvuori).
noh ajattelin sitten kysyä isältäni että pääsisinkö kaverilleni pakilaan yöksi..noh arvatkaa mitä isäni siihen heitti...?.?.?....kattoo sitä sitten mut nyt et ainakaan pääse mihinkään...
SIIS VOI SAATANA!!!
Ja koko koulupäiväkin oli ihan PERSEESTÄ koulun jälkeen n. ½ tuntia niin rupesi vatsaa kiertää ja sitten minun piti mennä kaveria venaa koulun jälkeen toiseen kouluu koska olimme sopineet tapaamisen tai oikeestaan ei mutta minun piti soittaa sille koulun jälkeen että nähtäisiin sit, minähän soitin jo koulun aikana. noh eihän se luuri muuta sanonut kuin että, tähän numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä,kontakt men numret ni har valt fos ej,the diald numer caanot be reatche.no perkele minähän menin odottamaan sinne perkeleen kouluun..saatana jouduin kävellä perkeleen -7' asteessa perkeleen 1,2 km.voi perkele ja sitten jouduin odottamaan siellä perkeleeen laporanttien ja sun muiden perkeleen nörttien kanssa käytäville. noh eihän tämä perkeleen kaveri ei ilmestynyt perkele minnekkään joten lähdin taas sinne saatana kylmään ilmaan kohti vitun dösäriä.sinne joutui kävelemään ainakin perkeleen 0.1 km matkan siinä saatanan kylmyydessä...lopussa oli semmonen vittumainen ylämäki jonka alhaalla huomasin että se saatanan dösä tulee helvetti sieltä..noh minähän lähdin vittu pinkomaan sitä saatanan ylämäkeä mutta turhaan...se saatanan manne-kusiki ihan saletisti näki minut..mutta ajoi niin perkeleen pöyhkeästi vain ohi...noh enhän minä joutunut odottamaan vain reippaat saatanan 20 minuuttia siellä helvetin kylmyydessä...hrr...noh pääsin dösään ja matkasin kohti kotia..nousin siitä saatanan rasittavasta bussista jossa oli joku vitun kehari joka kuolasi koko helvetin matkan ajan siihen paskaselle penkille..noh asiasta toiseen kävelin tutun ylä-alamäki-tsydeemin jonka vedän joka päivä kun menen kouluun.. siinä helvetin puolivälissä saatana heitän lipat koska se mäki oli niin vitun liukas..helvetin hienoa juuso..mutta onneksi lopussa pääsin rauhassa rauhalliseen kotiin viettämään rauhallista loppupäivää....JA PASKAT!!!!VITTU heti huutoa kun pääsen sisään....vittu eikö elämä ole helvetin hienoa..?!?!PERKELE!!!!ja kaiken lisäks ei ollu koko päivänä ku vittu 2 röökii!!!
virallinen kirosanojen määrä:37

<0 0,> Torstai 27.09.2007 11:38

14 day´s untill my birthday is coming!!!
♠♠♠♠
- Vanhemmat »