IRC-Galleria

_wesilintu_

_wesilintu_

catcha bubble!!!

Blogi

- Vanhemmat »

ScH00L= the fucking angst graveyard!!!Tiistai 11.12.2007 20:02

Vittu tänääkin alko päivä niin saatanan ihanasti ku huomasin ku aamul menin wc:een niin että en ollu pistäny herätyskelloo soimaan..damn shit!!!!no laitoin sinä kiireessä housut jalkaan ja pingoin nii helvetisti mitä jaloista lähti niin dösärille..Ei perkele eikö se menny just mun nokan edest ku saavuin sinne...noh jäin venaa sitä seuraavaa dösää et se tulis..vittu ku olikin kylmä!!!!
jees pääsin kouluu tasan 8..mut ei se riittäny ku keittiössä piti olla tasan 8..äkkii vaihtaa kokkiasusteet ja keittiöön...eikö perkele opettaja tuu heti kirveen kans et "saatana mis sitä ollaan oltu!?!?"...noh ehkä vähän liiottelin...;) mut sit mun piti olla koko päivä salin puolella.."siis voi saatana et oli tylsää!!!!"..JA VIEL KOKO PÄIVÄ ILMAN RÖÖKII!!!..noh vedin siellä minulle tunnetun sosiaali-pummi-kiertueen röökin ehdoilla..:tuloksen 3 jämät :(.ainut hauska tapahtuma oli kun tuli joukko germaaneja koulullemme safkaamaan..ja yks heebo sanoin ihan selkeästi ich claube die junge besücht dir ist sprünge-eli suomennos minä luulen että sinun takanasi oleva poika on vähän hintahtava!!!:)..siellähän seisoi meidän luokan ylpeys Niko V.
Lopulta koulu päivä loppui ja kaikki pääsivät onnellisesti himaansa..minähän menin suoraan automaatille tarkistamaan tilanteen onko minun palkkani jo tullut...OLIHAN SE!!! ihmeitäkin tapahtuu enhän minä joutunut venaamaan tuota varamiespalvelun-palkkaa..kuin 2 viikkoa ja 4 päivää. saatana!! mutta onneksi sain ostettua sitä röökiä ja sitten loppu päivä menikin ihan hyvin...
Ja voi sua pikkuista miten sä jaksatkaan kuunnella tämmösen pikkusen pälpätystä???:0
no mutta kiitos tästä pinestä hetkestä ku tuhlasit n. 2 min omasta elämästäsi lukemalla minun elämäni tuskaa....TACk!

merry xmas to all off ya!!!XDMaanantai 10.12.2007 23:22

houhou!!! ollaankos sitä oltu kilttejä tänä vuonna no sehän selviää mitä vanhem...tai siis joulupukki tuo tänä vuonna...sen näkee sit 14 päivän pääst!!!houhouhou!!!merry xmas to all of ya!!!
"Ketä on mun ystävä, kuka must oikeesti välittää
mitä mä meinaan, kun sanon et jäbä on mun ystävä
teille pumppaan tän biisin kiitoksena
se on Keski-Suomest etelään ja takas Vaasaan
no ketä nää ystävät on, johon mä nojaan
se joka tulee viikol käymään ja lähetään dokaan

saaatana´0w0´Torstai 29.11.2007 22:53

sIIs PeRkElé!!!!

Tänään kaikki mei päin persettä yritin päästä kaverilleni viikonlopuksi yöksi(Tampereelle-eli suomen ulkomaille)...noh eihän siitä tullut mitään koska minun kuulemma pitää mennä vklp:ksi isääni auttamaan johonkin paskahommiin roihikseen(teille paskapäille suom. roihuvuori).
noh ajattelin sitten kysyä isältäni että pääsisinkö kaverilleni pakilaan yöksi..noh arvatkaa mitä isäni siihen heitti...?.?.?....kattoo sitä sitten mut nyt et ainakaan pääse mihinkään...
SIIS VOI SAATANA!!!
Ja koko koulupäiväkin oli ihan PERSEESTÄ koulun jälkeen n. ½ tuntia niin rupesi vatsaa kiertää ja sitten minun piti mennä kaveria venaa koulun jälkeen toiseen kouluu koska olimme sopineet tapaamisen tai oikeestaan ei mutta minun piti soittaa sille koulun jälkeen että nähtäisiin sit, minähän soitin jo koulun aikana. noh eihän se luuri muuta sanonut kuin että, tähän numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä,kontakt men numret ni har valt fos ej,the diald numer caanot be reatche.no perkele minähän menin odottamaan sinne perkeleen kouluun..saatana jouduin kävellä perkeleen -7' asteessa perkeleen 1,2 km.voi perkele ja sitten jouduin odottamaan siellä perkeleeen laporanttien ja sun muiden perkeleen nörttien kanssa käytäville. noh eihän tämä perkeleen kaveri ei ilmestynyt perkele minnekkään joten lähdin taas sinne saatana kylmään ilmaan kohti vitun dösäriä.sinne joutui kävelemään ainakin perkeleen 0.1 km matkan siinä saatanan kylmyydessä...lopussa oli semmonen vittumainen ylämäki jonka alhaalla huomasin että se saatanan dösä tulee helvetti sieltä..noh minähän lähdin vittu pinkomaan sitä saatanan ylämäkeä mutta turhaan...se saatanan manne-kusiki ihan saletisti näki minut..mutta ajoi niin perkeleen pöyhkeästi vain ohi...noh enhän minä joutunut odottamaan vain reippaat saatanan 20 minuuttia siellä helvetin kylmyydessä...hrr...noh pääsin dösään ja matkasin kohti kotia..nousin siitä saatanan rasittavasta bussista jossa oli joku vitun kehari joka kuolasi koko helvetin matkan ajan siihen paskaselle penkille..noh asiasta toiseen kävelin tutun ylä-alamäki-tsydeemin jonka vedän joka päivä kun menen kouluun.. siinä helvetin puolivälissä saatana heitän lipat koska se mäki oli niin vitun liukas..helvetin hienoa juuso..mutta onneksi lopussa pääsin rauhassa rauhalliseen kotiin viettämään rauhallista loppupäivää....JA PASKAT!!!!VITTU heti huutoa kun pääsen sisään....vittu eikö elämä ole helvetin hienoa..?!?!PERKELE!!!!ja kaiken lisäks ei ollu koko päivänä ku vittu 2 röökii!!!
virallinen kirosanojen määrä:37

<0 0,> Torstai 27.09.2007 11:38

14 day´s untill my birthday is coming!!!
♠♠♠♠
- Vanhemmat »