IRC-Galleria

Sinne sit tuli mentyy. Vittu aamu kuudetsa jonotettiin siel ja sit niinku koko ajan oli semmonen normi 30 hengen porukka. Mut vittu yhtäkkii sinne saapuu kunnon lauma ihmisii. No sinne sit tulikin kaks jonoa eri suntiin ja tuli hirveesti riitoja. Tunti ennen ovien avautumista vittu jengi meni ihan sekasin kaikki vaa huus kilpaa ja korvat oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vitun kipeet et huh huh.

No ainakin sain siellä jotain saavutettua, sain koko 200 hengen porukka hiljenemään ja kuuntelemaan, että koko jono pitäisi mennä samaan suuntaan ja ne vitun teini dorkat vois siirtyy taaksepäin eikä tunkea ku ovet on kiinni ja osa on vittu koht tuol sisäl seinin läpi.

No ihmiset kuuntelivat, mutta EIVÄT YMMÄRRÄÄ!!! Vittu kysyin mont kertaa itelleni "Oliko vittu pakko tulla tänne?!" no se siitä. Keikan aiakana ainakin 15 pyörty repesin niille.

Sit sinne tuli pari tyyppii myymään jtn Simle Plan paitoja (vittu). No oli ne vitun kakarat siel ihan messis sotamas. Ja sit niinku yhes vaihees kakki alko leikkii jtn lasten leikkejä. Vittu perse hajos et mitä ne teki siel.

Sit niinku se lämppäri:


HYI HELVETTII!!!!! ihan sama ku Minä, Niko ja Nepa vedettäis wanna be hevii tuol koulun salil. Siis huh huh! Mä näytin sille kitaristille fuckkii sit se vaa koko ajan sano mulle "hey cmoon, lets go" jnt tollasta ja koko ajan yritti mut saada kakaroitten messiin. Vittu mikä härö.

Muuten oli kiva keikka ku sain bulletin keikalle jonotusfrendii ja sit niinku tuli tajuttuu ton kaapletehtaan stydeemi, niin kun menen Bulletin keikalle se on niiiin varma että;

- Mun kaikki ylimääräinen kama tullaan hakee keikan ajaksi pois.
- Siel tulee olee sivistyneitä ihmisiä
- Tuun olee hyvässä paikassa
- Ja hyvällä mielellä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.